Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-11-27 22:51:21 Witajcie.
Heh nie wiem jak to nazwac wiec tak. 1. Koncowka nawiewu na kierowce wygladajaca tak: ![]() Ulamalo sie w niej to cos takie co sprawie ze oba listki sie ruszaja. Domyslam sie ze taka klapke da sie wymienic tylko pytanie brzmi jak i za ile? 2. Koncowka nawiewu na szybe przednia wygladajaca tak: ![]() No tak jakbo to powiedziec. No zrobilo sie tak ze nie ma zbyt duzego przeswitu i powietrze nie chce za bardzo leciec na szybe. Czy da sie to jakos wymienic? Dzieki za odpowiedzi na pytania i sorry za lamerstwo. |
![]() Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-11-28 13:41:27 Jeśli chodzi o to pierwsze, to jedziesz na bele jaki złom i wyciągasz sprawne z innego Kanta, przekładasz i jest git, a co do drugiego, to doraźnie bierzesz śrubokręt i rozginasz te blaszki, przez co powstaje większy prześwit ![]() Pozdrawiam |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-11-28 13:42:49 jakie blaszki przeca to platic fantastic |
![]() Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-11-28 13:47:51 Hmm...muszę to sprawdzić, bo byłem przekonany, że metal...ale nigdy tego nie ruszałem, bo nie było potrzeby ![]() |
![]() esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-11-28 18:49:13
A mozesz mniej wiecej podaj wielkosc takiego koleczka i ile ich na jeden nawiew na szybe? |