[sprzedam] licznik z cc900 ze wsk. temp i bialymi tarczami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. sprzedam licznik z cc900 (do 160kmh) ze wskaznikiem temp (dobre do pomiaru temp oleju w 650ce np) oraz z bialymi tarczami podswietlanymi na niebiesko (w nocy efekt swiecacych tylko cyfr i podzialki).

cena: 60zl

wstępnie zaklepuje liczniczek

ok. odezwij sie na gg w sprawie szczegolow

Zoltar nie slizga ci sie noga na pedalach /?

nie bylo z tym problemow, w sumie zima nie mialem zbyt wiele okazji posmigac, tak czy siak musze zakupic jakies nakladki nie za duze. moze na allegro cos znajde byle tanio

22zł dałem made in NORAUTO pasuja calkiem fajnie duzo miejsca zostaje pomiedzy pedalami a noga wogole sie nie zeslizguje. przed zalozeniem tych nakladek to hard byl, strasznie sie noga slizgala po pedalach jak troszq sniegu/wody bylo

Cytat:
2005-02-08 18:20:33, toki pisze:
22zł dałem made in NORAUTO pasuja calkiem fajnie duzo miejsca zostaje pomiedzy pedalami a noga wogole sie nie zeslizguje. przed zalozeniem tych nakladek to hard byl, strasznie sie noga slizgala po pedalach jak troszq sniegu/wody bylo

daj foto tych nakladek na zoltar@fiat-furious.pl , 22zeta moze byc, i nie offtopowac juz mi tematu

ja slyszalem ze w Tesco maja tanie jabłka......

mam takie same biale zegray tylko do 140km/h jak ci swieci w nocy wskazoweczka od predkosciomierza i wskanik paliwa??

Sorry że nie w temacie ale czy ta cześć ze wskaźnikiem temperatury jest wyjmowalna ? Chodzi mi o manewr podpięcia jej pod deske z eleganta w miejsce tego cudnego rysunku.

Cytat:
2005-02-09 08:21:26, dooh pisze:
Sorry że nie w temacie ale czy ta cześć ze wskaźnikiem temperatury jest wyjmowalna ? Chodzi mi o manewr podpięcia jej pod deske z eleganta w miejsce tego cudnego rysunku.

oczywiscie ze jest, wyjmujesz zaslepke z dechy eleganta i wkladasz sam wskaznik

bardzo przepraszam ale odmawiam ten licznik bo dopiero teraz zauwarzyłem ze on niema małego licznika km

a moj ma ale nikt nie chcial bo wolicie z rajdoofki. taki wasz los

oferta nadal aktualna

odswiezam, nadal aktualne

prosze o foto na draco40@o2.pl

Dobrze widze date?

no tak troche sprzedany dawno dawno temu

Cytat:
2005-11-25 19:18:44, Sajmon pisze:
Dobrze widze date?

kto pyta nie bładzi

licznik przejechal u mnie juz 4000km