MotoNews.pl

[S] przyczepę kempingową Elldis Elusion 1994 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie,cena do negocjacji.Możliwość przyjęcia przeze mnie w rozliczeniu autka do 5000...tel do mnie 796664250(ten w ogłoszeniu to tel do kolegi który zajmuje się tematem sprzedaży pod który też można dzwonić)
link do ogłoszenia

Panie Szanowny..., a wilela kosztuje przekładka takiego anglika?

A tak na poważnie, bardzo fajna furmanka, ciekawi mnie jak rozwiązany jest prysznic. Mogę prosić o fotkę dla zabicie mojej ciekawości?
Kurde i czemu takie przyczepki są aż takie drogie?

Cytat:
2009-08-19 14:54:00, kisztan pisze:
Kurde i czemu takie przyczepki są aż takie drogie?

Dom kosztuje... a to jest dom. Jedziesz... stajesz gdzie chcesz... i za dzień/dwa znów w drogę. Jeździło się z czymś takim (oczywiście Niewiadów 126) jak człowieka na normalny bungalow na campingu nie było stać. Teraz to trzeba:
1. Mieć 2 miesiące urlopu
2. Mieć dużo kasy, bo przyczepa+prąd+auto+4 osoby na campingu drożej wychodzi niż wynajęcie bungalowa
3. Lubieć to, bo należy zapomnieć o prędkościach 130-160 km/h i ciągle coś za nami jedzie

Prysznic jest taki jak w domu ale żeby zabić Twoją ciekawość Pawełku później strzelę fotki...
A co do cen na kempingach hmm...na zlocie płaciłem 50 pln za dobę za dwie dorosłe osoby plus dziecko,oczywiście z prądem,dla przykładu w domku kosztowało by to 45 pln za dorosłego plus 50 % tej kwoty za dzieciaka co dawało ok 60 pln oszczędności względnej(większy koszt paliwa,cepka jednak swoje waży i spalanie wzrasta...trzeba dodać jakieś 20%...)
Pobyt na j.Firlej kosztował mnie 22,5 za dobę co jest śmieszną kwotą
Sprzedaje tylko dlatego,że mam plany związane z zakupem kamperka ok 30 letniego i rejestracją go na zabytek...
W ogłoszeniu nie ma wzmianki o przedsionku który też oczywiście jest...
Link do identycznej przyczepy(rozkład wnętrza)----> klik

A mnie sie juz ŻYGA camperami campingami i tym całym syfem... wrrrrr

Cytat:
2009-08-19 18:02:43, desperos pisze:
A co do cen na kempingach hmm...

Pisząc o cenach zapomniałem o słowie "prawie". Reszta moich punktów się zgadza.

Cytat:
2009-08-19 21:20:26, Czarek_Rej pisze:
A mnie sie juz ŻYGA camperami campingami i tym całym syfem... wrrrrr

możesz rozwinąć??

zdjęcia wcisnę jak znajdę kabelek od pstrykadła...

Cytat:
2009-08-19 23:41:00, desperos pisze:
możesz rozwinąć?? zdjęcia wcisnę jak znajdę kabelek od pstrykadła...

przepraszam , że się wtrącę....ale

Czarek!...Tobie też SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY ??!

...A dla info desperosa....Czaruś z natury pracy nr 2 ..od kilku lat zabudowuje campery campingi tudzież inne dostawczaki w tem zakresie ... stąd ma ich pełny zadek

A przyczepa ..Panowie Klubowicze ...FAJNAAA ...kto był ciekaw na ostatnich Iłkach miał okazję sobie jom (znaczy tom przyczepem) dokładnie oblookać...dzięki gościnności Familii Desperos ..także wewenętrzu )

Przewiduje spory upust

Przepraszam za "byka" poprawię się.
Bogus juz sie wypowiedział za mnie... od ok 5 lat budujemy ok 30sztuk rocznie camperów TJL Mobile ceny spore... ale i robota zrobiona od A do Z

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2009-08-20 16:59:43 ]

Cytat:
2009-08-20 16:59:22, Czarek_Rej pisze:
Przepraszam za "byka" poprawię się. Bogus juz sie wypowiedział za mnie... od ok 5 lat budujemy ok 30sztuk rocznie camperów TJL Mobile ceny spore... ale i robota zrobiona od A do Z

Może to głupio zabrzmi ale zazdroszczę chętnie sam bym się "pobawił" popracował w tej materii

Jakbys mieszkał nieco blizej miałbys dodatkową robote... szukamy caly czas jakiegos dobrego pracownika.

Cytat:
2009-08-20 19:02:18, Czarek_Rej pisze:
Jakbys mieszkał nieco blizej miałbys dodatkową robote... szukamy caly czas jakiegos dobrego pracownika.

po tysiąc kroć żałuje