Sprawdź się w ekstremalnej sytuacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Usiądź wygodnie i wyobraź sobie, że mieszkasz w pięknej, malowniczej okolicy...

Siedzisz sobie w swoim pięknym domku, przy komputerze ustawionym przy oknie i przeglądasz spokojnie PoGodzinach, w przerwach podziwiając krajobraz (ale nie na tapecie, tylko taki prawdziwy "zaokienny") i nagle, podczas sprawdzania kto tam coś ci odpisał na forum, gaśnie światło...

Sprawdzasz bezpieczniki - są O.K., czyli elektrownia...
Może by zadzwonić i zapytać kiedy naprawią?
Okazuje się, że stacjonarny nie działa, a komórka rozładowana... Przypominasz sobie, że ostatnie 3 rachunki za prąd i telefon nie zostały opłacone. Już wiesz, że załatwienie ponownego włączenia prądu i linii telefonicznej zajmie ci z miesiąc...

Zaczynasz czuć się nieswojo. Atmosfera powoli wypełnia się grozą, zaczynasz słyszeć jakieś dziwne odgłosy. W domu jesteś tylko ty, pozostali domownicy wyjechali na kilka dni jedynym samochodem, do najbliższego sąsiada kilka kilometrów... Wychodzisz przed dom...

I tu mamy pytanie!
Co zrobisz gdy po wyjściu zobaczysz przed domem coś takiego:

(jesli ktoś nie widzi obrazka to jest na nim drzewo i tabliczka z napisem "Internet - 29km"

Co zrobisz?

A) Zaczynasz ryczeć jak "z bólu ranny łoś",

B) Wyciągasz gitarę i sobie na niej grasz,

C) Zaczynasz biec, aby zdążyć przez las przed zmrokiem, 29 km to nie tak daleko, biegało się więcej żeby sprawdzić e-maila...

D) Coś innego (napisz co)

wybieram D ide spac
posty nie znikną

Cytat:
2005-11-26 10:15:02, Wojtii pisze:
posty nie znikną

Hehe jesteś pewny?

ja już niczego nie jestem pewny

Hehehe no takie życie ale takiego psikusa Ci nie zrobię z wycinaniem postów chyba że będzie trzeba

D pewnie rozpalilabym sobie ognisko

opcja D , wsiadam na rower i jade do kafejki internetowej ale po drodze kupuje sobie flaszkę zeby razniej było noca przez las wracac

a ja wybieram B

jak sterciu, z tym ze zamiast wodki kupilbym karton browarka

D. ide zapolowac na elektrownie

Wracam na statek Tu prad i net za darmoche jest.

sytuacja D:

1) zabezpieczam domek przed pożarem
2) podpalam las
3) liczę ludzi w zbierającym się tłumie
4) pytam strażaków czy po ugaszeniu pożaru mogą sprawdzić moje łącze internetowe

[ wiadomość edytowana przez: Sylty dnia 2005-11-27 00:40:30 ]

Cytat:
2005-11-26 21:06:50, Piter20 pisze:
jak sterciu, z tym ze zamiast wodki kupilbym karton browarka

eee no Piter , karton browarka tez mógłby byc , nawet bardziej wskazany byłby niz woda sodowa

D: przeciez mam laptopa i internet przez komorke

ja komórkę to mam za domem a laptop chyba zaraz bedzie nadawał sie do wyrzucenia , zresztą juz ledwo co dziła po zeszłotygodniowym poniedziałku

Cytat:
2005-12-07 18:05:51, sterciu pisze:
ja komórkę to mam za domem a laptop chyba zaraz bedzie nadawał sie do wyrzucenia , zresztą juz ledwo co dziła po zeszłotygodniowym poniedziałku

Akcja pt "Nie lubie poniedzialku?"

Cytat:
2005-12-07 18:08:05, Ali-En pisze:
Akcja pt "Nie lubie poniedzialku?"

Dokładnie , tylko moze bardziej by pasowało "Poniedziałek mnie nie lubi"

Cytat:
2005-12-07 18:11:08, sterciu pisze:
Dokładnie , tylko moze bardziej by pasowało "Poniedziałek mnie nie lubi"

On Cie nie lubi to co ty go masz lubic?? To tez mu dowalisz