MotoNews.pl

Ma ktoś magnetyzer założony?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanko co do magnetyzerów. daje to coś ? opłaca sie wydawać 300zł na takie cudo?

Pic na wode fotomontarz. Znajomy zalozyl i nic mu to nie dalo.

Co najwyzej mozna sie stac ofiara autosugestii

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2005-11-26 20:09:28 ]

Pamietam ze ktos pisalem na forum (chyba klubowicz) ze ma.... i jest ok ;D

Dlaczego 300 ja za swoj daem 56zl i jestem zadowolony. Nie wiem czy spalenie spadlo ale jedno wiem ze silnik zrobil sie bardziej elastyczny. A swoj magnetyzer kupilew w Selgrosie nawet dzisiaj bylem i kosztuje 59zl. tz w sa to 3 magnetyzery 2 na paliwo i 1 na powietrze.

mniejsze spalanie? bardziej elastyczny? wieksza moc? lepszy dzwiek? spalanie moze i spadlo ale NIEZAUWAZALNIE, elastycznosc i moc mozliwe ale tez nie dalo sie tego odczuc............ wiec BZDURA.
Jedyne co to pomoglo mi to zlikwidowac strzaly gazu i nic wiecej.

Są wiarygodne swiadectwa poparte badaniami naukowymi, że magntetyzer jest skutecznym środkiem w walce z łysieniem i pomaga przezwyciężyć problemy z erekcją.

Cytat:
2005-11-26 23:27:53, diesel_power pisze:
Są wiarygodne swiadectwa poparte badaniami naukowymi, że magntetyzer jest skutecznym środkiem w walce z łysieniem i pomaga przezwyciężyć problemy z erekcją.

Poważnie widziałem świadectwa z jakichś tam automobilklubów, że goście testowali magnetyzery i działały tak jak to opisują ich producenci.

Teoretycznie z punktu widzenia fizyki (cienki jestem z fizyki) to to powino działać... spolaryzowanie cząsteczek czy jakos tak...

Praktycznie to uważam że to musiałoby pewnie byc wyliczone pod konkretne przepływy danej substancji, jej typ itd itp a tak naprawde to kazdy leci na jedno kopyto z magnetyzerami wiec to kwestia totolotka czy zadzialaja...

Kupilbym sobie chetnie zestaw, ale naprawde wtedy gdy nie mialbym lepszych wydatków :]

[ wiadomość edytowana przez: polityk dnia 2005-11-26 23:31:46 ]

Cytat:
2005-11-26 22:22:09, gardenia1 pisze:
Dlaczego 300 ja za swoj daem 56zl i jestem zadowolony. Nie wiem czy spalenie spadlo ale jedno wiem ze silnik zrobil sie bardziej elastyczny. A swoj magnetyzer kupilew w Selgrosie nawet dzisiaj bylem i kosztuje 59zl. tz w sa to 3 magnetyzery 2 na paliwo i 1 na powietrze.

dlaczego 300zł ? bo nie wierze w 45zł na allegro i znalazłem firme która ma po 300zł komplet.

To ja sobie zakupie do MKVI 1,3 93' i sprawdze co tak naprawde daje magnetyzer nie jest to aż tak drogie zeby nie moznabyło spróbować.

Miałem założony. Jeździłem z tym ponad rok. W tym czasie dzięki temu:
1. Lepiej rosły mi kwiatki w domu.
2. Pies przestał szczekać na sąsiadów.
3. Dzieciaki opanowały 3 języki obce.
4. Rzadziej musiałem dopompowywać koła w rowerze.
5. No i na koniec, ale tego do tej pory nie jestem pewien w 100%, zmienił mi się timbre głosu...
Polecam gorąco!

moj szwagier kupil do astry magnetyzer z allegro za 600zl.ma miesiac na sprawdzenie i po tym czasie moze go oddac i gosc mu zwroci kase.po 3 tygodniach testowania obliczyl ze spalanie spadlo mu o 15%.ale przy kilometrach ktore robi 600zl zwrociloby mu sie po dwoch latach wiec planuje oddac i kupic jakis tani zeby sprawdzic czy tak samo bedzie dzialal.
pozdrawiam

Cytat:
2005-11-27 08:32:05, kaktus1 pisze:
moj szwagier kupil do astry magnetyzer z allegro za 600zl.ma miesiac na sprawdzenie i po tym czasie moze go oddac i gosc mu zwroci kase.po 3 tygodniach testowania obliczyl ze spalanie spadlo mu o 15%.ale przy kilometrach ktore robi 600zl zwrociloby mu sie po dwoch latach wiec planuje oddac i kupic jakis tani zeby sprawdzic czy tak samo bedzie dzialal. pozdrawiam

Czyli jednym slowem finansuje sprzedawce 600 zylami..

Jak moza wywalic 600 zeta na cos z czego ludzie sie smieja..

Mi po założeniu magnetyzera zużycie spadło do zera !!!!!! Tyle że na wodomierzu
Jeśli chodzi o te samochodowe to totalna bzdura. Gdyby ich właściwości były tak cudowne to byłyby montowane seryjnie i to od dawna.
Cytat:
To ja sobie zakupie do MKVI 1,3 93' i sprawdze co tak naprawde daje magnetyzer nie jest to aż tak drogie zeby nie moznabyło spróbować.

Nie próbuj - inni zrobili to przed tobą - szkoda każdej złotówki.

Cytat:
2005-11-26 23:31:25, polityk pisze:
Teoretycznie z punktu widzenia fizyki (cienki jestem z fizyki) to to powino działać... spolaryzowanie cząsteczek czy jakos tak... [ wiadomość edytowana przez: polityk dnia 2005-11-26 23:31:46 ]

Jak pokazesz te czasteczki, ktore niby to polaryzuje, to by Ci Nobla dali

Cytat:
2005-11-26 23:31:25, polityk pisze:
Teoretycznie z punktu widzenia fizyki (cienki jestem z fizyki) to to powino działać... spolaryzowanie cząsteczek czy jakos tak...

ja do polaryzowania czasteczek uzywam filtra polaryzacyjnego - kolowego ale w fotografii

Cytat:
2005-11-27 12:20:36, Kris75 pisze:
Mi po założeniu magnetyzera zużycie spadło do zera !!!!!! Tyle że na wodomierzu Jeśli chodzi o te samochodowe to totalna bzdura. Gdyby ich właściwości były tak cudowne to byłyby montowane seryjnie i to od dawna. Nie próbuj - inni zrobili to przed tobą - szkoda każdej złotówki.

Wydaje Ci sie.
Nie bylby montowane seryjnie... podobnie jak wszystkie inne wynalazki ... te prawidziwe, ktore poprawiaja rozne wlasciowosci + bezpieczenstwo!

Retrospect i Toradek: mówilem ze jestem cienki z fizyki, ale kiedys conieco czytalem o magnetyzerach i podobno tak jest.
a co do samej polaryzacji czasteczek to np. jest atrament którego czasteczki sa "z jednej strony" biale a z innej czarne co pozwaja "sterować" napisem za pomoca pola elektromagnetycznego.....

Poniewaz "podobno" magnetyzer działa to narazie zal mi kasy na niego

Mariobros: Genialne!

Cytat:
2005-11-27 08:07:19, mariobros pisze:
Miałem założony. Jeździłem z tym ponad rok. W tym czasie dzięki temu: 1. Lepiej rosły mi kwiatki w domu. 2. Pies przestał szczekać na sąsiadów. 3. Dzieciaki opanowały 3 języki obce. 4. Rzadziej musiałem dopompowywać koła w rowerze. 5. No i na koniec, ale tego do tej pory nie jestem pewien w 100%, zmienił mi się timbre głosu... Polecam gorąco!

Genialne to mało poweidziane.
A tak poważnie to jak sie człowiek nie spyta to nie bedzie wiedział no nie? Dlatego sie spytałem i już wiem że nie ma sensu. Dzięki za każde zdanie na tan temat i pozdrowionka z Oosztyna dla ALL.!