Wzór zegarów [mała ankieta]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki wzór wygląda najlepiej według was ??

1.
2.
3.
4.
5.

jak macie jakieś propozycje to napiszcie proszę

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Sheck dnia 2005-11-28 20:33:24 ]

ambitna modyfikacja

Według mnie 4, lubię symetrię

Jak dla mnie to 4. tylko obrotek na przemian z prędkościomierzem i jest ok. Tylko gdzie kontrloki?? Może jeszcze coś jak w golfie IV na górze na środku temp. o paliwo, po lewej obrotek a po prawej speed??

dla mnie też nr 4 widze ze zegary z mondeo

4 najtrudniejsza do wykonania bo najciaśniej

Kontrolki mozna poupychać nad temp i paliwem oraz kierunki między prędkościomierzem i obrotkiem
Pora żeby większy brat Mondeo też coś dołożył do Essiego

i wzór ala Golf

Cytat:
2005-11-28 21:38:19, Sheck pisze:
4 najtrudniejsza do wykonania bo najciaśniej Kontrolki mozna poupychać nad temp i paliwem oraz kierunki między prędkościomierzem i obrotkiem Pora żeby większy brat Mondeo też coś dołożył do Essiego i wzór ala Golf

No to komntrolki centralnie i ramki od mondeo z Dido

[ wiadomość edytowana przez: Podola dnia 2005-11-28 21:45:08 ]

Ambitne plany, ale może jestem monotonny:
seryjne najlepsze lepiej już indiglo wsadzić

Ja mam wizje na zegary
Jutro chyba biore sie za projekt.

Cytat:
2005-11-28 22:10:54, matadorRS pisze:
Ja mam wizje na zegary Jutro chyba biore sie za projekt.

o prsze - Oplowskie GSI

Tzn te sa konkretnie z Vectry. Ale mam zamiar wlozyc te z GSI. Zastanawiam sie tylko czy da rade

Indiglo według mnie wygląda dobrze tylko na okrągłych zegarach zresztą to za mało roboty i zegary dalej wyglądają po staremu zresztą zawsze chciałem mieć okrągły obrotek

kolega się zapędził z ramkami do takich ozdobników to jeszcze sporo pracy

ciekawe te od Opla, ale wydaje mi się że w skrzyni jest inne przełożenie i będą żle pokazywać a żeby je dostroić to od groma pracy z elektroniką ale ja się nie znam

no najladniej czwarte... i ja tez bym chyba wolal obrotek po lewej... jakos tak z przyzwyczajenia chyba ze jak byl to zawsze mialem z lewej

Cytat:
2005-11-28 23:42:29, Sheck pisze:
kolega się zapędził z ramkami do takich ozdobników to jeszcze sporo pracy

Pewnie i czasu ale poczekam i chętnie zobacze efekt

Pozdrawiam

Wg mnie 4 będzie najlepsza. Też noszę się z zamiarem takiej zmiany, ale najtrudniejsza jest maskownica przykrywająca tarcze. Przymierzałem się też do wsadzenia takicgh budzików z przeróbką rzecz jasna:

lub takich:

a ja jak na złość obstawie 5

Kontrolki można umieścić na tarczach pomiędzy osią wskazówki a cyframi, a obrotek i prędkościomierz zbliżyć ze sobą lub nawet połączyć (jak w scorpio 97 lub focusie).