Szyba ogrzewana do 125p !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam..mam pytanie..czy ktos sie orientuje ile kosztuje tylnia szyba ogrzewana do duzego fiata?? i czy jest mozliwosc kupienia nowej czy trzeba uzywke kupowac...i jeszcze pytanie..bo zapewne przy wymianie szyby w aucie ktory ma 21 lat..pewnie konieczna bedzia wymiana uszelki szyby..i pytanie ile taka uszczelka kosztuje..czekam na odpowiedz..pozdrawiam Mariusz

hmm jedz sobie na zlom tam bedziesz mial szyb pod dostatkiem :] napewno nie bedzie to drogie... co do uszczelki to prawdopodobnie sie kupi nowa ... i raczej to tesz beda groszowe sprawy...

Cytat:
2004-01-26 00:07:52, MUSTANG65 pisze:
Witam..mam pytanie..czy ktos sie orientuje ile kosztuje tylnia szyba ogrzewana do duzego fiata?? i czy jest mozliwosc kupienia nowej czy trzeba uzywke kupowac...i jeszcze pytanie..bo zapewne przy wymianie szyby w aucie ktory ma 21 lat..pewnie konieczna bedzia wymiana uszelki szyby..i pytanie ile taka uszczelka kosztuje..czekam na odpowiedz..pozdrawiam Mariusz

ja za szybe z uszczelką dałem 30 zł (na szrocie oczywiscie)
nowa nie mam pojęcia

nie orietuje sie ile moze kosztowac ale pewnie z jakies 20-30 zeta
jak by ktos potrzebował ja mam szyby do kanta przednia i tylnia (niedrogo - dogadamy sie) tylko nie wiem czy tylnia jest z grzałką czy bez niepamietam....

pozdro

Nie chciałem zaczynać nowego wątku więc napiszę tu...

Czy tylna szyba w fiacie jest taka sama jak w którejś z Ład ??

bo o ile do kanta tylnej szyby ogrzewanej (nówki) nie da się zdobyć o tyle do Ład trzeba najwyżej kilka dni zaczekać na ściągnięcie...

mysle ze powinna pasowac zerknij na ten diagram....

Cytat:
2005-11-29 22:10:08, Nomad pisze:
Nie chciałem zaczynać nowego wątku więc napiszę tu... Czy tylna szyba w fiacie jest taka sama jak w którejś z Ład ?? bo o ile do kanta tylnej szyby ogrzewanej (nówki) nie da się zdobyć o tyle do Ład trzeba najwyżej kilka dni zaczekać na ściągnięcie...

2103/06 na pewno

jestes pewny hose?bo ja wlasnie potrzebuje do 06 szyby i sie zastanawialem czy od kanta nie podejdzie

Jak 2*2=5 Oczywiście. Szybki są identyczne. Musze jeszcze sprawdzić czy z serii 2104/5/7 pasują.