Nabyłem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, nabyłem fiata 1300 z 1977 roku, przebieg 76kkm...auto odpala, jeżdzi, hamuje, wszystko działa, jest git.
Dziwne jest, że na bokach brak kierunkowskazów?

Oto zdjęcie:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Proszę o Wasze uwagi
Pzdr Dominik
Wziałem za 600PLN

[ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2006-03-14 11:58:59 ]
[ powód edycji: fotki ]

Cześć!

Kierunków nie ma, bo przed 1983 nie były montowane.
Całkiem ładny fiacik, gratulacje!

EDIT: daj więcej fotek, to może będę miał coś więcej do powiedzenia

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2006-03-13 21:37:51 ]

z ciekawosci pytam, ile dales za tego fiata z 77 roku, ktory stal przy alei lotnikow bez oc i przegladu? a pytam sie, bo chcialem go wziac dla tapicerki, bo jest w idealnym stanie, ale 3 miechy temu kolo chcial za niego 1kzl.
w kazdym badz razie gratuluje zakupu i zycze bezproblemowej jazdy!

Gratulacje .

Ja od tygodnia jestem posiadaczem PF 125p 1300 '81 - jezdzi naprawde super

Pagan - dlaczego nic nie wiedzialem o tym bialym...

[ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2006-03-13 21:48:43 ]

moj ulubiony rocznik, gratki

Wnętrze rzeczywiście wygląda na idealne... Też kiedyś takie miałem .
Co sie w tył stało temu fiatu? Wygląda jakby był lekko stuknięty. Poza tym drobne braki, listewki na nadkolach ni ma, ramki kierunków są czarne... ale ogólnie ładna zabawka.
Powiedz mi, czy listwy progowe są przykręcone do progów wkrętami? Jakieś takie kropki na nich są...

Życzę przyjemnej ekspoatacji

bardzo dobra cena. dbaj o niego, a jak bedziesz mial jakies problemy skorzystaj z wyszukiwarki, buehehehe!!! zartowalem.
ciesze sie, ze kolejny mlody czlowiek uratowal pieknego fiata przed rozszabrowaniem czy zlomem.
przyjedz na szmate w sobote do norblina to go oblukamy, a koledzy powiedza ci czego masz sie strzec i co w nim moznaby zrobic. w sprawie wjazdu do norblina prosze do mnie na priva.

[ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2006-03-14 09:07:30 ]

Ooo widzę drugi podobny temat o nowym nabytku także wykorzystam z lenistwa poprzedni mój wpis też tutaj

na naszym forum.

na początku współczuję fiata (więcej z nim kłopotów niż radości ) - to oczywiscie żartem
na poważnie GRATULUJĘ nowego nabytku oby się sprawował i cieszył oczy jeszcze przez wiele lat

możesz dodać zdjecia do własnego profilu a także go uzupełnić o podstawowe dane,
do tego abyś wstąpił w szeregi naszego Stowarzyszenia nie namawiam bo to przecież oczywiste

Cytat:
2006-03-13 21:34:36, Domestos pisze:
Dziwne jest, że na bokach brak kierunkowskazów?

I tak ma być w tym roczniku
Z kierunkowskazami to już nie to
z tego co widzę to brak też znaczka licencja fiat
a lampy zespolone z przodu w tym roczniku winny mieć chromowane ramki
Ma listwy na progach co obecnie rzadko sie zdarza
Na zdjęciach wygląda na bardzo przyjemny egzemplarz

Fajny
Tylko listewki na nadkola, licencyję, chrom zespolone na przód, zderzaczek tylny wyprostować, przedni lekko też, przepolerować furaka i będzie piękny
Pzdr

lol z ta licencja to jakies jaja byly, wiekszosc zachowanych w tarnobrzegu klasik mrow nie ma miejsca na licencje, `77 bahama tez nie miala :|

Gratuluje.

Bo albo "kolekcjonerzy" urwali
albo samochód miał blacharkę i nie zakładali, coby nowy błotnik nie rdzewiał jak się pod znaczkiem zbierze solony śnieg
Licencja w tym roczniku ma być

Cytat:
2006-03-14 14:17:44, szymoniec pisze:
lol z ta licencja to jakies jaja byly, wiekszosc zachowanych w tarnobrzegu klasik mrow nie ma miejsca na licencje, `77 bahama tez nie miala :|

Gratuluje ładnego Kanta! Wnętrze "prawie, że oryginał" .

Szymoniec - Czytaj post Rekusa...

Ja też dołaczam się do gratulacji!

Gratuluje!!!!

to w taikm razie miesiac marzec jest pod znakiem zanabywania roznymi drogami fiatow duzych starych i nowych.
dolaczam sie do gratulacji!
ja swoim niebieskim z 85 tez sie pochwale, tylko moj zmysl estetyczny nie pozwala mi wklejac zdiec ale zrobie to wkoncu (jak go umyje )
i ma kierunki na nadkolach i wogole to jest brzydki, ale akurat moje dziwo bedzie uzywane do jazdy, nie do ogladania! a malana robie nadal.
joł

85 kierunki ma mieć
Dobry rocznik, ten sam co ja
Wrzuć zdjęcia, jeśli jest bardzo brudny to najwyżej zlinkuj z adnotacją, że są drastyczne

tja albo zrobie je po ciemaku co by nic nie bylo widac, jutro rusze poprostu wreszcie tylek i go troche obfotografuje, takim jakim jest!