| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-11-28 18:16:32 Jest prombel W karcie gwarancyjnej wozu faktycznie jest zapis co do elektryki (nie można ingerować w układ elektr. ani dokonywać jakichkolwiek przeróbek). A więc nie można zakładać sys. głośnomówiącego, zmieniać radia bądź głośników poza ASO, dopóki auto jest objęte gwarą Jak kupowałem samochód nie chciałem firmowego alarmu, ponieważ zaśpiewali za niego ponad 1000 zeta. Za taki sam albo nawet lepszy, znajomy policzył 450 zł (z montażem) ale niestety nie mogłem go sobie zamontować bo w przepisach stoi, że nie. Idiotyzm totalny
Także będziesz musiał odżałować te 3 paczki i grzać do ASO
Pzdr |
klawo Corolla D4D Milanówek | 2005-11-30 18:18:29 Ale lipa
Czyli że będę musiał się zgłosić do ASO. Wielkie dzięki za info. |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-03 23:37:07 Wiesz co Klawo??????
Zawieź im materiały i niech Ci zamontują. Masz auto na gwarce, po cholerę z nimi zadzierać? Te fotki, które są na stronce, której adres wrzuciłeś dotyczą wersji wyposażenia Terra, jeżeli masz Lunę lub Sol to będziesz miał więcej problemów. Powiem tak: za trzysta lub czterysta zeta gitary bym sobie nie zawracał tylko montował w ASO. Dlaczego? Dlatego, że przez głupie podłączenie zestawu nie chciałbym stracić gwarancji!!! No ale, tak jak pisałeś, to nie jest Twoje auto tylko służbowe czyli masz wolną rękę. Wybór należy do Ciebie
Pozdrawiam |