MotoNews.pl

Cb-Radio Gdzie Kupic????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam Takie pytanko gdize mozna kupic dobre CbRadio i za przystepna cene ????

Jajko ... hehe...tez bym kupil

Tak troche O/t
http://www.tdiracing.pl/viewtopic.php?t=1929&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ciekawy topic o Cb radiu, może komuś pomoże w wyborze

Jajko ale Cb-Radio Cie nie uchroni przed wypadkami?
Minio kupił w sandomierzu na giełdzie chyba za 200 zł!

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2005-12-01 14:31:48 ]

Z tego co pamietam to MINIO kupowal na gieldzie w sandomierzu, chyba jedno z najtanszych zrodel

cb bez problemu kupi się na giełdzie w sandomierzu, a teraz jeszcze otworzyli sklep z alarmami i radiami cb koło banku bph przy zjeździe do centrum

Cytat:
2005-12-01 13:36:36, rzeszowiak pisze:
Minio kupił w sandomierzu na giełdzie chyba za 200 zł!

Tak tylko że 200zł to on dał za SAMO radio bez anteny a za antene też troche dał...

Cytat:
2005-12-01 18:10:45, MaCa pisze:
Tak tylko że 200zł to on dał za SAMO radio bez anteny a za antene też troche dał...

Ale w temacie jest tylko samo CB RADIO bez żadnej anteny! A antena kosztuje jakieś 50 zł chyba

No 50zł to nie ja za swoją presidenta 45cm dałem 120zł a za taką kontrentą to ceny dochodzą do nawed 450zł i wyżej ale to zależy ile kto chce wydać na taką zabaweczke

Cytat:
2005-12-01 19:08:58, MaCa pisze:
No 50zł to nie ja za swoją presidenta 45cm dałem 120zł a za taką kontrentą to ceny dochodzą do nawed 450zł i wyżej ale to zależy ile kto chce wydać na taką zabaweczke

Jak kupiłes taką chamerykańską to sam widzisz Synu!

Przed wypadkami moze nie ale przed punktami tak hehe wiec trzeba bedzie sie wybrac do sandomierza na gielde; )hehe

Cytat:
2005-12-01 19:17:24, rzeszowiak pisze:
Jak kupiłes taką chamerykańską to sam widzisz Synu!

No widze Mamusiu!! Jak narazie modernizuje kompa i niemam kasy na modernizacje CB...

Cytat:
2005-12-01 22:02:58, MaCa pisze:
No widze Mamusiu!! Jak narazie modernizuje kompa i niemam kasy na modernizacje CB...

To jest forum klubu tuningowego to nie pisz modernizuje tylko tuninguje bedzie lepiej wyglądało i brzmiało!

zawsze mozna zagladnac tu

Jakie Cie to radyjko interesuje?? Mam do sprzedania NOWEGO PRESIDENTA HAREGO II. A jak chcesz cos tańszego to pisz do mnie.