Poszerzenie maluszka na jakich gratach?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jako że maluszek ozstaje i postanowiłem zrobic mu blacharke na ktora chce przeznaczyc do 800zł bez malowania....bo malowania nie wymaga jako całość tylko progi i reparaturki błotników..reszta jak dach, klapy, drzwi czy inne czesci sa idealne...ale jak to byla w elach...progi maja dziurki tak jak podloga....chce sie zapytac z czego mozna zaczerpnac poszerzenia nadkoli....bo i tak beda wymieniane...wiec przy okazji mozna by bylo cos takiegho zrobic...albo prosze o adresy ludzi ktorzy to zrobia i ceny...w granicach 100km od Plocka czyli Toruń , Warszawa, Łodzi....moze ktos ma foty poszerzanych maluchów...silnik jaki jest w moim maluszku do najmocniejszych nie nalzezy ale bardzo mi sie podbaja poszerzane maluchy,,,

poszukaj na forum lub wejdz na www.renowacja-nadwozia.prv.pl tam jest artykul na temat poszerzania malcza....

no czytałem o cos takiego mi chodzi...szkoda ze ich warsztat znajduje sie w Karakowie a to daleko z Płocka bo kolo 300km.....moze ktos ma kogos blizej

Cytat:
2005-12-04 15:55:12, Arczi_e30 pisze:
no czytałem o cos takiego mi chodzi...szkoda ze ich warsztat znajduje sie w Karakowie a to daleko z Płocka bo kolo 300km.....moze ktos ma kogos blizej

ale przecierz nie robili oni (lakienrik/blacharz)
robil to ktorys z chlopakow z forum. i od niego jest ten artykul