17 metrowe espero-limuzyna-czemu nie??? ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z tego co wiem na limuzyne przerobiono juz trabanta,malucha,duzego fiata, a moze by tak ESPERO??chyba niejestesmy gorsi....

a tu fotka jaka udało mi sie zrobić:
Image Hosted by ImageShack.us">

Oczywiscie to niejest espero tylko hammer H2

najprostszy sposób....

bierzesz peceta, odpalasz fotoshopa, edytujesz zdjecie espero i masz espincolna

Ja mam prawei wszystko do przerobki (oczywiscie w realu) prawie całą karoserię, której w dodatku nie mam gdzie trzymac i musze sie jej pozbyc. Jak by cos to moge pomóc w projekcie. Pomysl bardzo ciekawy ale chyba trudny i za drogi

Ciekawe do ilu parkomatów koleś musiał zarzucić moniaki ????

Cytat:
2005-10-12 02:11:32, vitex pisze:
Ja mam prawei wszystko do przerobki (oczywiscie w realu) prawie całą karoserię, której w dodatku nie mam gdzie trzymac i musze sie jej pozbyc. Jak by cos to moge pomóc w projekcie. Pomysl bardzo ciekawy ale chyba trudny i za drogi

przedniem drzwi pasażera masz w dobrym stanie???

Cytat:
2005-10-11 23:46:57, tommi3737 pisze:
Z tego co wiem na limuzyne przerobiono juz trabanta,malucha,duzego fiata, a moze by tak ESPERO??chyba niejestesmy gorsi.... a tu fotka jaka udało mi sie zrobić: />[/img] Oczywiscie to niejest espero tylko hammer H2

Chcesz - masz "Nasz klient, nasz per pan" koniec cytatu

no no ))

to kto teraz poswieca swoja maszynke )) ???

za dużo drzwi normalnie jak w tramwaju

Jedna to mało.... zobacz ile drzwi potrzeba

to co ... tak klubowo??? sobie jeden wozek sprawimy??? ))

Cytat:
2005-10-13 10:54:25, AndQ pisze:
Chcesz - masz "Nasz klient, nasz per pan" koniec cytatu

Hm
trohe sie czepne
Drugie drzwi liczac od lewej i przedostatnie liczac od lewej są róznych wymiarów w stosunku do tych w centralnej czesci auta

wywalic te miliony drzwi! tylko z przodu i z tylu!

Cytat:
2005-10-13 12:25:11, maltoron pisze:
Hm trohe sie czepne Drugie drzwi liczac od lewej i przedostatnie liczac od lewej są róznych wymiarów w stosunku do tych w centralnej czesci auta

Oj czepiasz się ... przecież to Daewoo tylko a poza tym, rozrzut produkcyjny też jakiś musi być, a przy skośnych oczach nie będzie przecież taki mały

AndQ

No dobra. Czyli przychodze do skelpu i mowie tylne lewe trzecie drzwi do espero limuzyna. Tylko na pewno trzecie bo mają inny wymiar niz 2 i 4.

chyba lepiej

Ja mam dosc na dzisiaj

Ale naliczyłem 5 tłumików srodkowych pod autem.

Cytat:
2005-10-13 15:21:17, maltoron pisze:
Ja mam dosc na dzisiaj Ale naliczyłem 5 tłumików srodkowych pod autem.

w końcu w limuzynie musi być cicho nie??

Kolber... a prawa autorskie wykupiłeś??? Oj czepiacie się, drugie drzwi są mniejsze bo to schowek na szczotki

KOLBER 7.....Zajebiste to zdjecie

Tylko pomyslmy ile by bylo roboty przy takim Espeeeeeeeeeeeeraku
Do zabezpieczenia podwozia trzeba by z 30 litrów BITEXU

Cytat:
2005-10-13 18:37:03, AndQ pisze:
Kolber... a prawa autorskie wykupiłeś??? Oj czepiacie się, drugie drzwi są mniejsze bo to schowek na szczotki

hehe nie chciało mi się bawić.. a skoro ty już przedłużyłeś ja tylko z lekka poprawiłem

jak znajde czas i jeśli chcecie to moge to zrobić profi na fotkach o większej rozdzilczości...

bo to to w sumie jest kicha straszna..... a chodzi o to żeby wygladało jak prawdziwe