[126] KUPIĘ lufcik lewy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję lewego lufcika z najstarszej wersji maluszka, dokładnie takiego jak na zdjęciu (tylko że od str. kierowcy) Stan - oby jak najlepszy.
Aha, chodzi mi o kompletny, z ramką a nie samą szybkę.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A, i nie wie kto przypadkiem czy można jeszcze kupić te srebrne, aluminiowe ramki drzwiowe, które idą dookoła całego okna w drzwiach? Wszędzie mówią że "paaanie, cinżka sprawaaa..."

sma bym takieokienka zanabyl a nieumie dostac;d

ramki musza byc w sklepie - ludzie kupuja nowe - koszt 45 zl. widocznie maja ch.. dojscie i szukaj dalej;]

chodzi wam o te aluminiowe ramki co ida po zewnetrznej i wewnetrznej stronie dzwi? dookola calego okna? u nas w bomisie sa, nowe niecale 30zl-nie pamietam juz- za sztuke...

No właśnie, nie ma z czego wyjąć takich okienek. Zwiedziłem okoliczne szroty i sraj na wodę... jak było, to kiedyś i już nie ma, a jak jest to ne takie. Ja mam dwa ale oba prawe. Jedno jest to które było w samochodzie od nowości, ale porozklejane i prysowane szkło, a drugie kupiłem na Allegro, tylko że gościu nie chciał sprzedać samego okienka i musiałem kupić 30 kilo innych rupieci. No ale okienko mam nowiutkie Teraz szukam lewego, bo jak pospawam i polakieruję furę to coś tam trzeba będzie włożyć.
A co do tych ramek, to może u mnie w serwisie FIATA coś załatwią, koleś mów że czarne to na bank, ale widział kto czarne ramki w klasyku?

ale teraz niewiem czy mowisz o ramkach z calyo okine czy o takich??;

ale o czym ty do mnie rozmawiasz Ramki to mam na myśli te dookoła całych szyb zakładane na krawędź drzwi. A lufcik to prawie taki, tylko moje mają inne mcowanie szybki, taki "listek", a ten twój ma całą "podstawkę"... no i też jest prawy a ja poluję na lewy.

Cytat:
2005-11-10 01:26:54, Angus pisze:
koleś mów że czarne to na bank, ale widział kto czarne ramki w klasyku?

no to zdanie mnie zmylilo - bo czarne ramki sa w pozniejsyzch wersjach - a bardziej slupki. bo z czarnymi dookola calego okna spotkalem sie tylko jak ktos sobie sam pomalowal?

ja natomiast taka czarna ramke w sklepie kupilem, z napisem fiat, w flu '90 byly srebrne oryginalnie wiec sadze ze latwo je zlapac na zlomie.

Eeejj nie zrozumielim się Pany... Chodzi mi o ramkę nie do trójkącika tylko tą zakładaną na drzwi, zaznaczyłem na zdjęciu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I w sklepie gościu powiedział, że czarne to może da się ściągnąć, ale srebrne to tylko we śnie
Natomiast lufcik był rzeczywiście srebrny.

no to paaaaaanie takie ramki da sie kupic nowe!!! Mad dog kupowal inni tez.

Taaaa - Pat skad ty takie info masz?
Kupowalem na szrocie, same wewnetrzne bo zwykle są w najlepszym stanie... Czarne były w EL, można to jeszcze dostac, ale nielakierowanych już nie ma w calej Łodzi

czyli cos mi siepozajaczkowalo;/

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-11-11 23:08:01 ]

Odświeżam. Z tym lufcikiem nadal aktualne, więc jakby co...

mam takie ramki z obu drzwi. mi juz raczej do niczego wiec moge puscic komplet 4 sztuk

takie jak na moim foto?

Mam do sprzedania 4 sztuki ramek do lufcikow. Nowe zlezale zapasy z piwnicy. Po fotki piszcie na maila adams4lta@op.pl.

*** odświeżam ***

ile dasz? I musialbym miec okienko na wymiane, bo na szrocie gdzie taki kaszel stoi maja koncesje na skladowanie ale nie na demontaz, wiec musialaby byc sztua za sztuke.

A ile trzeba byłoby dać? No i okienko na wymianę mogę załatwić, ale byłoby to nowsze. Może tak być?

Aaaa... i co tam jeszcze jest w tym maluszku?

Cytat:
2005-12-01 17:23:30, Angus pisze:
A ile trzeba byłoby dać? No i okienko na wymianę mogę załatwić, ale byłoby to nowsze. Może tak być? Aaaa... i co tam jeszcze jest w tym maluszku?

licznik do 130km/h i tylna uszczelka z klinem, cytrynki z logiem fiata i to chyba byloby na tyle.