[s] aparat zaplonowy do 903

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze kupilem nowke sztuke do sprzedania mam swoj

chodzi ok - wymieniony tydzien temu przerywacz. 2 miesiace temu wymieniony kondensatorek. palec i kopolka - sprawne

dodatkowo mam do spylenia NOWA kopulke

oraz drugi aparat na czesci (a raczej pozostalosc z rozbiorki)

jesli ktos potrzebuje - dawajta znac.

Cytat:
2005-11-06 11:51:06, Pat_kdb pisze:
jako ze kupilem nowke sztuke do sprzedania mam swoj chodzi ok - wymieniony tydzien temu przerywacz. 2 miesiace temu wymieniony kondensatorek. palec i kopolka - sprawne dodatkowo mam do spylenia NOWA kopulke oraz drugi aparat na czesci (a raczej pozostalosc z rozbiorki) jesli ktos potrzebuje - dawajta znac.

Siema ja poszukuje aparatu zapłonowego do Fiata,ale teraz nie wiem czy ten aparat by pasował do silnika Uno 1.0 Fire,ponieważ kupiłem silnik bez aparatu i teraz jestem potrzebujący w aparat. Jaka cena ewentualnie by cie interesowała za kompletny sprawny aparat??

Pozdrawiam

watpie zeby pasowal. ale cena to min 100 zl. moge ew. w tym umiescic wysylke. moz to i duzo ale koszt jego zlozenia z 3 innych, wymiany elemantow i regulacje kosztowaly mnie z 3 razy tyle.

przejrzałem twoje zdjęcia i chyba nie będzie pasował ten Aparat,ale jeszcze się dowiem dokłądnie w piątek i zobacze i najwyżej w sobote odpisze.

Pozdro Dzięki

na 200% nie bedzie pasował