Pytanie do ludzi z Wawki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, mam pytanie do Was gdyz jutro w nocy udaje sie do wawki na szkolenie i tu moje pytabnie,jak najszybciej dojechac na ulice Osmanska 2 (znajduje sie tam DHL) gdyz mam szkolenie i nie chce bladzic zbytnio zeby sie nie spoznic. chodzi mi jak jhechac od strony wrocka

pozdr i dzieki za jakies podpowiedzi

poszuakj na necie jakiegos planu miasta warszawy i sobie zobaczysz

rownolegla do pulawskiej za wyscigami
najlatwiej aleja krakowska potem w prawo w hynka marynarska potem w prawo w rzymoskiego z rzymowskiego w prawo w pulawska mijajac romera po lewej stronie za jakies 200 mjest wiadukt pierwszy nie wbijasz sie na wiadukt tylko w prawo w poleczki i caly czas prosto po lewej masz swoja uliczke

po wpisaniu tresci posta wybieramy kategorie np moze hyde park???

wyjedz wczesniej!! bo korki rano sa

hej, dziek Panowie za pomoc, dotarlem bez problemowo ale to co tam widzialem przeszlo wszelkie moje oczekiwania!!!!tam na jezdzi sie po chodznikach ,ludzie notorycznie wychodza na ulice pod jadacy samochod, rozwalaja sie praktycznie na kazdym skrzyzowaniu, normalnie wolna amerykanka tam jest!!!!hehe ale i tak wspominam milo ale jagorsze jest to ze kurde cala droge powrotna "naruszalem" jakis przepis a paly dopadly mnie jakies 500 merow od domu gdzie jadac o 1 w cocy myslalem tylko o kapieli i nie zauwazylem ze jade 105 i kurde dosrali mi 300 pln i 8 pkt ale coz, trzeba placic za bledy (szkoda ze az tyle)
jeszcze raz dzieki za podpowiedzi!!
pzdr