Troche o cieżarówka czyli moja pasja :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jestem nowym klubowiczem Wrocilem ostatnio na stale do Stalowki bo bywalem tutaj tylko kilka dni albo jedne dzien w miesiacu bo smigalem jako kierowca w transporcie miedzynarowdym
Niektorzy mnie znaja i pamietaja.
Chcial bym pokazac wszystkim ze na ciezarowkach rowniez mozna fajnie posmiagac na zamknietym torze
Ponizej link MAN TGA XL w akcji na zamknietym torze.

MAN TGA XL - plik juz jest na innym serverze i teraz musi dzialac

[ wiadomość edytowana przez: Traker dnia 2005-12-08 09:58:03 ]

gdzie tam jest cos o twojej pasji nowy bywalcze forum

Cytat:
2005-12-07 16:11:15, Pingu pisze:
gdzie tam jest cos o twojej pasji nowy bywalcze forum

Widze ze nie chce sie otworzyc na stronce najlepiej skopowiac plik do flash geta or get righta (chyba jakos tak to sie pisze) i sciagnac sobie na dysk.
Pozdrawiam )

PS.
Tak apropo Panie Adamie to my sie znamy, kiedys pracowalem w Plusie i tam sie poznalismy. ))

[ wiadomość edytowana przez: Traker dnia 2005-12-08 00:01:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: Traker dnia 2005-12-08 09:44:02 ]

Witam zulerka

Cytat:
2005-12-08 00:00:09, zoom pisze:
Witam zulerka

Zoom moze umiescic filmy z Twoim nocnym popisem na statoil ?? HEHE
Lesiu Minio i Mlody wiedza o co chodzi hahahah

Ło kurde ... kóóljo

Cytat:
2005-12-08 00:58:56, Remek pisze:
Ło kurde ... kóóljo

Ło kurde no Kuljo )) Tylko jeszcze bez swojego samochodu bo sie nie moge zebrac i pojechac cos kupic, ale pewnie w styczniu na urodziny zrobie sobie prezent )) Chce kupic Golfa III TDI najlepiej 110km z elektryka i klima no i musi miec 5 drzwi hehehe
Pozdrawiam

No witam witam Cooliosa

Cytat:
2005-12-09 02:23:44, rybaiii pisze:
No witam witam Cooliosa

Witam Witam kolege Rybala Co tam pijaku slychac w wielkim swiecie?? Kiedy do PL przyjedziesz odwiedzic nasze miasto i napic sie jak za starych dobrych czasow ??
Pozdrawiam

coolio = kolega z elektryka od eleganta ??

Cytat:
2005-12-09 20:58:22, CZUCZU pisze:
coolio = kolega z elektryka od eleganta ??

Coolio - chodzilem do elektryka ale tylko rok bo sie dalem wyrzucic A co kojazysz mnie ?

Cytat:
2005-12-09 11:51:07, Traker pisze:
Witam Witam kolege Rybala Co tam pijaku slychac w wielkim swiecie?? Kiedy do PL przyjedziesz odwiedzic nasze miasto i napic sie jak za starych dobrych czasow ?? Pozdrawiam

Hehehe a co kurde gazet nie czytasz ?? W wielkim swiecie nic nowego A do Polski to nie wiem kiedy wroce , o ile kiedys wroce a jesli to nastapi to niewczesniej niz za pare latek