Mini Barborka w Bialymstoku:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis na lotnisku w Bialymstoku urzadzony zostal rajd Barbórki-ale jak to zawsze bywa-tu sie malo dzieje jesli chodzi o sporty motorowe wiec prosze sie nie smiac z tego co tu pokaze
oczywiscie nie mam fotek takich bananow jak bmw e30 czy audi a3wybralem sama kwintesencje a wiec fiaty 125p i 126p

sprawdzone 26KM na hamowni jakis ostry walek i jakos daje rade

sprawdzone 25KM na hamowni kumpla z uczelnitez zajefajnie smiga

2 furki,odelzone,przygotowane tylko do rajdow -oba 1,5bialy z czerwonym dachem ostro podkrecony ma nawet elektroszpere

tu cos ostregoma cos wspolnego z Viperem wiec mus byc konkretny

a tutaj powered by VTG no i nie ma co wiecej o nim pisac

tutaj jeszcze rodzinna fotka bo juz zadko mozna spotkac takie fiaty razem

no i numer startowy heherajdkowa pelna geba

zycze przyjemnego ogladania a moze jeszcze dzis zarzuce filmik z jednym z bialych fiatow(juz jest )
fiat
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-12-03 21:49:35 ]

No ja też byłem dziś na Barburce co prawda na karowej i też widziałem fiata 125p niestety nie mam zadnych fotek Fiaciki na fotkach powyżej baaardzo fajniutkie

One gdzieś smigaja w rajdach/? Czy dopiero sie szykuja?

Na karowej 131 złapał gume... wspolczuje

ten z czerwonym dachem smiga w rajdach ale chyba tylko regionalnych,natomiast ten drugi bialy fiat mial chyba dzisiejsza premiere

Cytat:
2005-12-03 20:51:51, Krupek pisze:
a tutaj powered by VTG no i nie ma co wiecej o nim pisac

No nie ma co wiecej o nim pisac, bo VTG to ten maluch nigdy nie widzial, ma troche zjechana glowice, walek 386 Świątka i nie powala na kolana

AAA i jest/ był do sprzedania
Pozdro

ten koles z plocka (jackiewicz czy jak mu tam) i jego 131 to jest jedno wielkie nieporozumienie normalnie walter rohrl pelna geba. zenada

fajne fotu krupep Jak mam sciagnac ten filmik bo cos mi nie wychodzi

No kurde w morde ten viper to ma smiechowa koncowke wydechu z rury od odkurzacza

Biber-klikasz na napis free w tabelce na dole,nastepnie pojawia sie druga strona i znowu zjezdzasz w dol a tam bedzie zegar z sekundami,jak dojdzie do zera to bedziesz musial spisac czerwony napis do kratki obok i wtedy bedziesz mogl kliknac na download
to zapodaje jeszcze jeden filmik z fiatami w roli glownej
fiaty dwa

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-12-04 11:50:27 ]

Cytat:
2005-12-04 11:46:19, Krupek pisze:
Biber-klikasz na napis free w tabelce na dole,nastepnie pojawia sie druga strona i znowu zjezdzasz w dol a tam bedzie zegar z sekundami,jak dojdzie do zera to bedziesz musial spisac czerwony napis do kratki obok i wtedy bedziesz mogl kliknac na download to zapodaje jeszcze jeden filmik z fiatami w roli glownej fiaty dwa [ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-12-04 11:50:27 ]

podziekował

Witam!
Ściągnolem sobie filmik jak Fiat z czerwonym dachem jeździ miedzy słupkami.
Zajebisty Fiat i filmik!
Też chce tak jeździć
Dzieki, pozdro!

mam jeszcze chyba ze 2 filmiki jak ten kant z czerwonym dachem wymiata , niezly typ jest

to dawaj te filmiki kurna bo az miło sie to ogląda.

Ten z czerwonym dachem to 1.5 ? co on ma porobione ? i ile to moze miec koni ?

jest tam 1,5 z elektroszpera-niestety nie wiem co bylo tam bardziej slubniete

ten bialy kant , jest ojca mojej kumpeli , ten z czerwonym dachem to jego kumpla , popytam moze sie cos dowiem , mala porzeszkode stanowi to ze ona studiuje teraz w wawie

co do filmików , nie wiem jak to na serwer wrzocic
>>>tu<<< sa foty z rajdu niepodleglosci z ktorego mam jeszcze filmiki

[ wiadomość edytowana przez: DRIFFTER dnia 2005-12-07 17:40:42 ]

a ile te filmiki zajmują??
morze jak by ci sie chciało to byś mi na meila wysłaął albo przez gg.bo ja też niewiem jak sie na serwer wrzuca

Cytat:
2005-12-07 18:02:11, baryla_wroclaw pisze:
a ile te filmiki zajmują?? morze jak by ci sie chciało to byś mi na meila wysłaął albo przez gg.bo ja też niewiem jak sie na serwer wrzuca

wszystkie czy tylko te z df-em ??

no mogom byc wszystkie.od przybytku głowa nie boli.a iele te wszystkie filmiki zajmują??

spakowane 53 mb , jeden z filmikow z df-em wazy 27 mb , nie wiem czemu tak duzo , reszta robione przez inna osobe

jest tam tez filmik z (podobno) 170konną ładą 2105 , ale jej kierowca sie raczej nie popisal

[ wiadomość edytowana przez: DRIFFTER dnia 2005-12-07 19:38:20 ]

to wiesz jak by ci sie chciało to morze byś wysłał przez gg??całość 60mb to jakaś godzinka przesyłania