Poszukuje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie klubowicze niedawno sie zarejestrowalem, mam od 5 miesiecy espero 1,5 jestem z niego bardzo zadowolony, ale niemoge nigdzie dostac panelu sterowania szyb (od strony kierowcy) jesli by ktos posiadal jakies namiary (woj. Łódzkie) gdzie mozna kupic bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Maksimus

Ja do Esperaka (choć już rzadko) zaopatruję się w firmie "POTAK" w Łodzi na ul.Niezapominajki , jest to hurtownia Daewoo ,jeśli oni nie mają to albo ściągną albo powiedzą gdzie dostać. www.potak.com.pl

Cytat:
2007-03-14 16:55:00, Maksimus_skc pisze:
Witam panowie klubowicze niedawno sie zarejestrowalem...

I tylko to Kolegę usprawiedliwia (trochę )....taki tytuł wątka to se można na bilbordzie reklamowym palnąć......i co 3 tygodnie po wyrazie potem dokładać

na szczęście ktoś dociekliwy zajrzał i podpowiedzial ...i to konkretnie

Pozdrawiam

Cytat:
2007-03-14 16:55:00, Maksimus_skc pisze:
Witam panowie klubowicze niedawno sie zarejestrowalem, mam od 5 miesiecy espero 1,5 jestem z niego bardzo zadowolony, ale niemoge nigdzie dostac panelu sterowania szyb (od strony kierowcy) jesli by ktos posiadal jakies namiary (woj. Łódzkie) gdzie mozna kupic bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Maksimus

Kolego jutro ci zobacze u nas na szrocie bo bylo espero rozbite ale w dobrym stanie jak cos to ci wziasc??? odezwe sie jutro o 19

Auto-Sam Przędzalniana 91 0-42 684-89-61
AP-Car Próchnika19 0-42 630-98-10

w autosamie koszt to coś koło 125zł-a to jest najtańszy sklep jaki znam w łodzi-wiec lepiej sobie uzywke zalatw za 30zl

dziekuje koledzy za pomoc do łodzi mam 60 km wiec niejest to duzo. Kolego bogdan1 dziekuje za radde nastepny post zaczne lepiej...
ps. kolego MareczekR zalezy za ile a najlepiej daj znac gdzie jest ten szrot moze przydac sie na przyszlosc. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.