MotoNews.pl

[s] glowica sport (zawory, plan, kanaly) 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, glowicaz 95 roku.
swieci sie bardzo bardzo, wypucowana itp, do konca ladnie na niej silnik jezdzil, zrszeto nawet szybko na niej jezdzil

Planowana 3mm.
Wieksze zawory ssące i wydechowe, praktycznie nie ma pomiedzy nimi miejsca, nizej osadzone,obrobione komory spalania.

Obrobione wszystkie kanaływ środku.

w sumie to wsyztsko, glowica naprawde w stanie idealnym itp. Jezeli jakiespytania to zadawajcie tutaj.Cena: 70pln. (jakas negocjacja mozliwa)

Jestem zainteresowany wstepnie. Tylko ze dopiero jutro wieczorem bede wiedzial czy mnie stac

Masz moze jakies fotki tego cuda?

Ja jestem zainteresowany wiec jak jeszce jest aktualne to bym brał

Pozdro

fotki moge miec ale raczej gowno bedzie na nich widaxc, conajwyzej moge pokazaxc jak zaowrynwygladaja tzn porownywalna wielkosc ich itp, bo flesz bedzie sie odbijal od glowicy i dupa z tego wyjdize.

ok to chce to ktos czy nie? cena za komplet głowica + gaźnik po przeróbkach 90zł.

jest jeszcze ta glowica?i czy podejdzie pod fl z 86

jest taka opcja zebys ja wyslal na moj koszt i zebym ja obejrzal i jesli bylaby ok to przeslal ci kase a jak nie to odeslal?

3zer, a co mialoby być w niej nie ok?

nie no generalnie nie mowie ze jest nie ok tylko glowica taki towar ze przydaloby sie ja obejrzec przed zakupem, wisz o co chodzi oblookac kanaliki, wyjac zaworki i popatrzec do wnetrza jak sam mowiles na fotkach nic nie widac a kupowac w ciemno nie chce

okej, mam pewnosc ze glowica jest si, sma na niej jeździłem i nie było zadnych problemów.

pozniej dam odp a jezeli nie to jutro dla kogo wkoncu idzie bo zainteresowanie jest sporei chcejakos wybrac tak zeby poszlo do tego kto chcial pierwszy.

spoko luz czekam na info

głowica sprzedana dla "Lolek88"

A gaźnik jesce je

Cytat:
2005-12-16 16:53:09, toki pisze:
Jak w temacie, glowicaz 95 roku. swieci sie bardzo bardzo, wypucowana itp, do konca ladnie na niej silnik jezdzil, zrszeto nawet szybko na niej jezdzil Planowana 3mm. Wieksze zawory ssące i wydechowe, praktycznie nie ma pomiedzy nimi miejsca, nizej osadzone,obrobione komory spalania. Obrobione wszystkie kanaływ środku. w sumie to wsyztsko, glowica naprawde w stanie idealnym itp. Jezeli jakiespytania to zadawajcie tutaj.Cena: 70pln. (jakas negocjacja mozliwa)

Siemka Toki a nie masz moze jakiesj naby do fl-a mogl bym sie zamienic gdyz mam ale do eleganta. Pozdro

wsyztskie czesci silnikowe sprzedane