Brak wstecznego biegu [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po złożeniu auta okazało sie że nie mam wstecznego biegu. Przy próbie wbicia wstecznego wcodzi czwórka. Próbowałem cos poregulowac tymi srubami z prawej strony tunelu, ale biegi do przodu zaczeły wchodzic nieprecyzyjnie. Jak i czym pokrecic zeby działało bo nie mam za bardzo pomysłow, na jakiej zasadzie działa ta regulacja 2 srubkami z boku??

Tymi srubami to raczej regulacja wbijanie biegow przod-tyl.
Ja bym popatrzyl czy lizak nie jest zle przykrecony / poluzowany.

i na poduchach podreguluj

Lizak jest nowy A tymi poduszkami to jak? Pójde dzis do garazu i połoze sie pod auto i cos poruszam Bart: zrobiłem wczoraj wentylator

ja tam zawsze robiłem tak że dawałem na jakiś kanał, kumpel luzował na poduchach i w jakimś tam zakresie da się skrzynię ruszyć więc ja próbowałem wrzucać biegi i jak znaleźliśmy dobre ustawienie to dokręcaliśmy wsjo

Jak kupilem rozrusznik, wzialem w piatek wolne, bede siedzial w garazu, jak cos to mozesz podjechac
Moze jakies upalanko w piatek/sobote ?

w piatek jestem w pracy (teraz pracuje od 10-1 a po pracy jade na sylwka do jaworzna

lewarek nie chodzi czasem dziwnie luźno?? zajrzyj do kanału może pierścien w którym mocowany jest lewarek wyskoczył ze swojego miejsca (ja tak miałem) pozdrawiam