Padł mi akumulator

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po włożeniu kluczyka i przekręceniu gaśnie dioda immobilizera i kontrolka poduszek, ale świeci się cały czas kontrolka ABS. Czy to przez akumulator, czy coś z ABS. Ostatnio jak jeździłem było wszystko ok. Czytałem, że nawet mała zmiana wysokości zawieszenia może mieć wpływ na działanie ABS. Zmieniłem felgi z 13 na 14, czy mogło się coś rozregulować

Ciekawe ile identycznych postów jeszcze załozysz :

tyle ile będzie trzeba, jak masz problem to nie czytaj

masz racje, szkoda czasu.

jasne, jak się nie znasz i nie potrafisz pomóc, daj sobie z tym spokój

Cytat:
2005-12-09 23:28:10, erdo78 pisze:
jasne, jak się nie znasz i nie potrafisz pomóc, daj sobie z tym spokój

oczywiście prosze Pana. Ma Pan racje, dam sobie spokój, bo na fordach(czyt. samochodach) to sie nie znam. Na razie wiem jak sie koło zmienia.

to i tak sporo jak na takiego speca. Daj sobie spokój z tym tematem, zostaw go komuś kto może mi pomóc.

No coż, gdybys inaczej zareagował, miałbys juz po sprawie, a tak temat zostawiam.

sam zacząłeś, ja tylko zadałem pytanie i czekałem na jakąś odpowiedź

te, szalikowiec, nie rzucaj sie tak, bo ci smoczek z geby wypadnie.

a nie mozesz po prostu wziac miernika i sprawdzic jaki jest prad na akumulatorze??!!

smoczek wypadnie, to błysnąłeś geniuszem

Cytat:
2005-12-09 23:53:36, erdo78 pisze:
smoczek wypadnie, to błysnąłeś geniuszem

ja ogolnie blyszcze.

ja wiem, że akumulator jest padnięty. Pytam tylko, czy to może być przyczyną, zapalonej kontrolki ABS

Cytat:
2005-12-09 23:55:55, erdo78 pisze:
ja wiem, że akumulator jest padnięty. Pytam tylko, czy to może być przyczyną, zapalonej kontrolki ABS

www.google.pl i po problemie..

a niech sobie swieci ta kontrolka!! co ci z niej narazie jak nie mozesz zapalic samochod jak akumulator padl??!! zmien akumulator i wtedy daj znac!!

co racja, to racja