Masakra w stalowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W stalowej woli wczoraj stala sie rzecz znana dotad z filmow i to z horrorow bardziej a mianowcie zaczelo sie tak. Pewien mezczyzna przechodzac przez ulice zostal potracony przez auto ktore ucieklo, upadl na przeciwny pas gdzie jechal polonez, ktory mimo tego, ze to widzial to sie nie zatrzymal, mialo to miejsce pod statoil, facet kierujacy poldkiem widzac zdarznie nie zareagowal tylko pojechal sobie dalej, skrecil w prawo, przejechal przez tory i na skrzyzowaniu tam gdzie sie do mosiru jedzie ktos mu zwrocil uwage, ze ciagnie kogos pod autem, tak ten facet ciagnal pod poldkiem taki kawal drogi czlowieka twarza do ziemi!

Dzis rano jescze zyl .

A ja się zastanawiałem co się stało mieszkam akurat w tej okolicy i wczoraj widziałem przez okno cała akcje jak się psy zjechały itp. Teraz przynajmiej wiem o co się stało dzięki za informacje prezes.
Pozdro

Delikatnie mowiac to niefajnie, a ten koles z poldka to niezly glab musial byc, podziwiam takich

hmm a ja wczoraj widziałem koło jubilatu jak zwijali na lawete honde ciwic, wyglądała tak jak by potrąciła człowieka, szyba pognieciona.

A przedwczoraj w stalowej też był niefartowny dzień, jeden wypadek koło "remka orlenu" skoda scarem i punto, w punto facet zmarł, a póżniej poldek kogoś zabił na przejsciu, gdzies w okolicach edukacji.

Nie edukacji tylko alberta dziewczyna jechała poldkiem i potrąciła gościa... śmierć na miejscu...

[ wiadomość edytowana przez: MaCa dnia 2005-12-10 09:29:11 ]

Tyle wypadów w Stalowej w ciągu jednego wieczoru ?

z tego co wiem to jesli chodzi o wypadek SKAREM-u po rozmowie z jednym z Ochroniarzy nie wywnioskowalam tego, zeby ktokolwiek tam zmarl... jeden z chlopakow ze Skaremu wiem ze lezy w szpitalu... drugiemu nic sie nie stalo...

co do wypadku kolo Strazy pozarnej (Alberta) to Maca ma racje;/

Kolo mnie czyli kolo hotelu hutnik tez byl wypadek wieczorem
2 poldki i golfik. jeden poldek to byl niezle zmasakrowany!!! wygladal groznie! ale wazne ze sie nikomu nic nie stalo!!

ooo no o tym tez slyszalam od kumpla ktory gdzies tam niedaleko mieszka... ostatnio starsznie sie dzieje w tej Stalowej widze;/ az strach jezdzic i wogole wychodzic gdziekolwiek... i przechodzic przede wszystkim przez ulice

o masakra, to o czyms takim ze stalowa niezle sie rozbija to nie wiedzialem!

no i juz wiem ze jesli chodzi o wypadek Skaremu to to ze ktos zginal to PLOTA!!!

PLOTKI- to jest najszybsze w miescie... Fama z klamstwem zwiazana i Wam podana!!! TRZeCi WyMiaR- wiesz kto jest najszybszy w miescie.mp3 POLECAM!!!

to ja bylem

Jedno jest miec samochod, a drugie potrafic nim jezdzic...

Cytat:
2005-12-10 17:49:44, _Gallus_ pisze:
Jedno jest miec samochod, a drugie potrafic nim jezdzic...

Swieta prawda Gallapagos ale trzeba sie liczyc ze Ty mozesz umiec ale niestety ktos inny jeszcze tego sie nie naukal ;/

przegladajac wiadomosci na interii znalazlem cos o tym wypadku klik klik