Pochwale sie :) znajde sie w kalendarzu corrado 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W klubie corrado co roku wydawany jest kalendarz corrado i jest glosowanie na zdjecia z autkami ktore moga sie w nim znalesc, kazdy z klubowiczow moze dac propozycje do kalendarza czyli fajne zdjecie ze swoim corrasiem, dwa corraski automatycznie sie dostaly ze wzgledu na to, ze wygraly na 2 zlotach na najladniejsze autko. Wiec zostalo 10 miesiecy do uzupelnienia, O te miejsca walczylo 45 klubowiczow . Nastepnie odbylo sie glosowanie wsrod wszystkich (kazdy dawal punkty 10 autkom od 10 pkt do 1 pkt). W glosowaniu wzielo udzial okolo 90 klubowiczow.
Moj corras zajal 3 miejsce z wynikiem 350 pkt.

A moja fotka ktora brala udzial to:

Idopis na dole..... szkoda ze tylko ładnie wyglada

Cytat:
2005-12-08 22:41:51, CZUCZU pisze:
Idopis na dole..... szkoda ze tylko ładnie wyglada

a ty dalej swoje! i tak dalej zajedzie niz twoj

Na lawecie........

Ladne zdjecie troszke ciemne ale ludzie od skladu kalendarza pewnie je jeszcze troszke podciagna, chyba ze autor zdjecia i wlasciciel auta zabronil jakich kolwiek modyfikacji

Gratuluję, choć słabe jakościowo zdjęcie potęguje najciekawszą rzecz tego kadru, czyli autko. Robiłeś kiedyś ładniejsze, na jakiejś górce chyba.
Autko ładne. Co do właściwości jezdnych to generalnie tam gdzie się przechodzi na profesjonalny tunning, potrzebna jest laweta.

[ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-12-09 13:40:01 ]

Toom czemu uwazasz ze zdjecie slabo jakosciowo?

A co do tamtych zdjec to sa i lepsze ale zawsze na nich jest jakas osoba

W sensie słabo doświetlone autko i bardzo nieciekawa brudna droga, plus krzaczory. Troszkę źle wykadrowane.
Generalnie autko jest ładne i to jest najważniejsze.

Tak masz racje te kszaczory ale kadr mi sie podoba
w kalendarzu bedzie prawdopodobnie mniej tla a wiecej corrasia i moze byc tlo bardziej rozmazane
pozdro

do takiego autka zdecydowanie inne tło)) jakosc zdjecia rzeczywiscie kiepsciutka no ale to inni glosowali)

nastepna do jakosci jakos jest gut tylko tlo nie najbardziej super ale mi tam jakos nie przeszkadza

aaaa tam, nie wazne jakie auto ... nie wazne jaka jakosc ... wazne ze sie znalazlo w ytm kalendarzu i tyle ... no

P.S.
probuje wytrzezwiec