MiniMax Grand Prix Torunia - Kryterium Asów - 10.12.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Z okazji uroczystego zakończenia sezonu 2005 PPAiK
w dniu 10.12.2005 r
Automobilklub Toruński organizuje:
„Kryterium Asów” o Grand Prix Torunia
dla zawodników biorących udział w tegorocznych rozgrywkach Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów.
Impreza samochodowa rozgrywana jest jednocześnie jako ostatnia runda Samochodowych Mistrzostw Torunia
pod nazwą „Mini-Max”

Impreza „Samochodowe Kryterium Asów Grand Prix Torunia BIS” nawiązuje do popularnego Kryterium Asów organizowanego w Warszawie na Karowej i przeznaczona jest dla najlepszych zawodników tak zwanej „drugiej i trzeciej ligi PZM”, czyli uczestników Pucharu PZM i Pucharu Automobilklubów i Klubów PZM.
Celem tej imprezy jest popularyzowanie działań statutowych PZM w zakresie sportu samochodowego w celu zachęcenia do udziału w Rajdach samochodowych kierowców licencjonowanych oraz popularyzacja imprez mających na celu poprawę bezpieczeństwa na drodze przez podnoszenie umiejętności prowadzenia pojazdów poprzez uczestnictwo w imprezach samochodowych KJS kierowców amatorów.
Impreza zlokalizowana jest na obiekcie zwanym w Toruniu „Torem Rajdowym Poligon”. Jest to układ dróg betonowych na obszarze wyłączonym z ruchu- poligonie wojskowym, na którym są wydzielone odcinki specjalne oraz próby sprawnościowe. Obiekt zlokalizowany jest na terenie miasta Torunia z dogodnym dojazdem komunikacją miejską.
Imprezy organizowane na tym obiekcie cieszą się dużym zainteresowaniem publiczności oraz mediów ze względu na zwarty obszar, co ułatwia relacje telewizyjne.
Intencją organizatorów jest, by stała się ona cykliczną impreza organizowaną na zakończenie sezonu i uzyskała taką popularność, jak Rajd Barbórki w Warszawie.
Zapraszamy do startu zarówno kierowców z licencją, jak i bez licencji.

Wieczorem o godz. 19.00 w Forcie IV w Toruniu odbędzie się uroczyste zakończenie rozgrywek Pucharu Polski Automobilklubów
i Klubów oraz wręczenie pucharów podczas wspólnej biesiady
(konsumpcja+piwo w ramach zaproszenia).

Cena zaproszenia:
- zawodnicy uczestniczący w „Kryterium Asów” oraz zajmujący miejsca
1-3 w klasyfikacji końcowej PPAiK - 10 zł od osoby,
- pozostali zawodnicy i osoby towarzyszące - 25 zł od osoby,

Szczegółowe informacje : automobilklub@kujpom.pl, tel.0-56/622-83-61

-----------------------------------------------------
kto bedzie? kogo nie bedzie? kto startuje?

Cytat:
co ułatwia relacje telewizyjne

BUAAAHAHAHAHAHA relacje chyba za posrednictwem włanych kamerunów
no ja jade jak zawsze ale z tą opłatą to troche przeginka co??
zeby ewentualnie odebrac nagrode musisz zapłacic
Cytat:
Imprezy organizowane na tym obiekcie cieszą się dużym zainteresowaniem publiczności oraz mediów

chyba tv trwam
nie no troche przesadzone to zaproszenie z mediami i tą zapłatą

ale nigdy nikt nie narzekał na tą impre bo tam sie fajnie pogina.
startuje też na 100% dakatsu i pewnie Szymek-Max

i ja

dla ilu bukowac miejsca na najebke i żarło ?

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-11-12 12:18:03 ]

rezerwuje ten sam kat co na zakonczenie torunskiego. dla mnie 2 miejsca bo chyba z kolezankom sie przykulam

ty to nie czaje - jak ktos chce wjechac na zasadzie widza i kibica to musi 25zl placic ?? Jesli tak to letki żur

hmmm... zjazdu w szkole nie mam... zobaczymy jak fundusze Ale mysle ze tak na 80% bede jak na tą chwile

tzn jak to, co znaczy te 10zł od osoby i 25 zł od osoby bo nie czaje zabardzo? zjawie się

rajd jest za free oczywiscie dla kiboli
kase wpłaca sie tylko, jak idziesz na zakonczenie sezonu i rozdanie nagród do fortu IV czyli zeby pić do upadłego i sie nażreć płacisz 25pln i siedzisz do upadłego. zawodnicy startujący w tych zawodach płaca tylko 10pln ale to i tak jest lekka przsada tak jak pisałem wcześniej.

kumata tera??

teraz kumata, a ile wpisowe dla zrzeszonych ?

i czy we forcie tym puszczaja manieczki i som fajne blachary bo slyszalem ze obie te rzeczy modne w Toronto

som tręsy w 7heaven (www.7heaven.pl), dobry hałsik w hipnozie i generalnie jezeli chodzi o imprezy to co tydzien cos zajebistego jest. oczywiscie blachar jest w pizdu

o 7 heaven duuuzo slyszalem, bywalo sie na podobnych imprezkach
ogolnie trza wpasc na tego minimaxa no bo jak to inaczej

Cytat:
2005-11-12 15:59:52, bizer_trikolor pisze:
rajd jest za free oczywiscie dla kiboli kase wpłaca sie tylko, jak idziesz na zakonczenie sezonu i rozdanie nagród do fortu IV czyli zeby pić do upadłego i sie nażreć płacisz 25pln i siedzisz do upadłego. zawodnicy startujący w tych zawodach płaca tylko 10pln ale to i tak jest lekka przsada tak jak pisałem wcześniej. kumata tera??

No dobra ... a kto z Was bedzie tam szedl ?? Czy jest ogolne zalozenie - rajdowac a potem jakas chalupnicza bansownia ( garazowa jak zwal tak zwal ) - bo nie wiem w razie czego jak szykowac sie ze sponsoringiem

Ps. Za 25zl wjazd do Fortu i co ?? Za friko woda, brole, winsko, whiskacze i zagrycha ??

po tym jak wejdziesz do fortu mozesz pic i zrec na umor. ja tam sie wbijam do fortu, w koncu jestem miszczem torunia 2005

E no to chyba norma ze sie wbijam w razie co do Fortu !! Bede gdzies dziadowal ?? 25zl / 3zl liczac za bro = 8 piw albo flaszka i gasnica - a tam to lutne wszystko po trochu i jeszcze pod zarcie Misterny plan kroi mi sie w glowie...jestem bezwzglednie inteligetny

polak potrafi wypic i zjesc;p

a huj bede spał w kubłach

jeśli uda sie założyć pampersa pod silnik i skrzynie (płyte:d) to jest duza szansa ze sie pojawim jako upalacze:]

gut

A ja tak tylko zapytam - jaki poligon . Wczoraj w nocy i dziś rano tamtędy przejeżdżałem z lawetą i ogólnie to TIR'y walą sobie tranzytem przez 2/3 poligonu więc gdzie te próby będą i jak bardzo skrócone? A może całkowicie zmienione tym razem i podporządkowane temu co jeszcze pozostało "wyłączone z ruchu"?