Jaki instalator LPG???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam was wszystkich,

sluchajcie:

jaka firme, ktore zajmuje sie ze instalacjami LPG
polecacie pomiedzy regionu Opola - Katowice - Raciborza, ktora rowniez instaluje instalacje KME Diego?

Oczywiscie takze jest cena bardzo wazna...

Pozdrawiam
Danka

Kontakt na numer 602 19 52 12. Zaznacz że kontakt z forum LPG
A jakie to autko ma być ,,zagazowane"?.

Czesc,
dziekuje tobie za informacje.
Mam Toyote Corolle, 1,6 VVTI z rocznika 2002.

Co powiesz na to?

Pozdrawiam

Danka

Danusiu,do tego autka nie można byle g... zamontować,bo pieniądze które zaoszczędzisz na montażu(a często cena odzwierciedla jakość instalacji)wydasz na poprawki.Ten samochodzik jest wymagający,wiem coś o tym gdyż jestem ,,toyociarzem"
Polecane instalacje to:
Landi Renzo-Omegas
Vialle-Prince
Icom-wtrysk gazu w fazie ciekłej

Cytat:
2005-12-12 19:19:57, is155 pisze:
[...] Icom-wtrysk gazu w fazie ciekłej

Cześć.
Znasz jakieś 3S-FE działające z tą instalacją ? Cały czas mi to nie daje spokoju...
Pozdro.

Osobiście w Carinie takiej instalacji nie widziałem,w Camry również.
W tych samochodach bardzo dobrze sprawują się tradycyjne instalacje
przy założeniu że dba się i sukcesywnie sprawdz luzy zaworowe(Toyoty mają miekkie głowice)

Cytat:
2005-12-13 23:33:55, is155 pisze:
Osobiście w Carinie takiej instalacji nie widziałem,w Camry również. W tych samochodach bardzo dobrze sprawują się tradycyjne instalacje [...]

Wiem, od 3-ch lat nie narzekam, ale sam wiesz co robi palnik gazowy z silnika, który łapie właściwy oddech powyżej 4000obr/min
Ech... jakby tak w końcu mój silnik odetchnął pełną piersią...

Cytat:
przy założeniu że dba się i sukcesywnie sprawdz luzy zaworowe(Toyoty mają miekkie głowice)

Jak na razie również nie narzekam od 90tys km. Z tego, co zagaddałem kiedyś w ASO, japończyki dobrze znoszą gaz, gorzej jest z angolami ( ja odpukać mam JT )
Pozdro.