Kilka zdjęć z budowy 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-08-08 10:41:30 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków ]

nooo...moze byc ciekawie...

szczególnie deska rozdzielcza mnie zaintrygowała, ciekawe jak to będziew wyglądać po złożeniu

Oj arti arti obys tego złozył do kupy - pozdro.

Widziałem auto w fazie budowy, dostałem zdjęcia na maila (dzięki Arti), może być ciekawie. Zrobisz mi takie poszerzenia ?

Trzeba przyznać, że bardzo ciekawie to wygląda, całkiem sympatycznie Fajna półka na desce rozdzielczej Poszerzenia też fachowe Dobrze by było zobaczyć to za jakiś czas w lakierze

A ja tak z pozycji laika zapytne - te nacięcia na nadkolach to żeby blachy niepotegowało przy spawaniu?

Cytat:
2005-08-08 13:29:44, moch pisze:
Widziałem auto w fazie budowy...

a teraz jest w fazie jakiej...? świstaka?

Cytat:
2005-08-08 21:36:43, Race_D pisze:
A ja tak z pozycji laika zapytne - te nacięcia na nadkolach to żeby blachy niepotegowało przy spawaniu?

chiba raczej po to zeby je wyciagnac na zewnatrz

Cytat:
2005-08-08 21:52:13, stasiu pisze:

male pytanko??
co to jest ta rura strasznie duza na tyle ??
klima

Chyba dolot, bo wlotów po bokach nie ma.

wyczuwam gruuuuby bolid

a malec artiego od roku tak sto jak stal hahaa

Cytat:
stasiu pisze:

Chodziło mi dokładnie o sam początek budowy. Jeśli Arti sobie tego życzy mogę nawet wrzucić fotki.

Cytat:
2005-08-08 23:27:11, fiat_maniac pisze:
Chyba dolot, bo wlotów po bokach nie ma.

ma przyjrzyj sie dobrze. a fotki sa na forum TGR

Wlot jest z jednej strony (wcześniej go nie zauważyłem) i to dość wąski, a mnie chodziło o miejsca gdzie normalnie kaszel ma otwory.

Artiego malacz zaraz po moim bedzie sie tworzyl hehehe a wlot jest czy zawaski to sie okarze inzynier Arti twierdzi ze jest dobry zobaczymy jak narazie projekty Artiego nie zawiodly

co ma na celu katownik przyspawany do rozporki ?? fajny pomysl ze schowkiem o ile to ma byc schowek to w desce