Dzis wybory. A oto kandydat! HAHAHAHA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Gość mnie do łez doprowadził wiec musiałem to umiescic tu.
Pozdrawiam Remik

Kandydat na prezydenta misata Białystok

z kumplem to w czwartek w pracy oglądalismy to tak się śmialiśmy, że aż szef nas opier... ale warto było

A tu jest sweterek pana kandydata na prezydenta Białegostoku do kupienia

Śmieszne to było do pewnego momentu, ale powoli przestaje.
Choć może jeszcze zmienię zdanie

Mnie martwi jedno, ze taka osoba dostala ponad 1600 glosow. Co to swiadczy o spoleczenstwie?? O tych ludziach co na niego glosowali? Pewnie czesc doszla do wniosku - I tak nie przejdzie to moge zaglosowac na niego? - a jak tak pomysli 50% ludzi?? Troszke mnie to bulwersuje mimo iż filmiki z jego udziałem powodują u mnie niepowstrzymany usmiech "Ja wszystko zlikwiduję!"

Moze jednak te 1600 osob wolalo zaryzykowac i mimo jego niskch kompetencji uwierzyli w jego szczerosc i chec czynienia dobra, co widocznie pokazuje jego postawa. Nie chcac wyksztalconych Panow co ida po stolek aby miec mozliwosc przerowadzenia swojego malo legalnego interesu, albo czekac na lapowki, czesto szkodliwe dla miasta czy Polski. Podobnie bylo w przypadku Walesy

Taki wybór też jest wyborem bo głos jest ważny i trudniej jednej osobie wejść w pierwszej turze niż gdyby ktoś skreślił wszystkich. Co miał zrobić ktoś komu żaden kandydat się nie podoba? Może te głosy są przeciw wszystkim kandydatom a nie za tym "najlepsiejszym"

nie ja wam powiem
ze on jest super czadowy
do 1:2 7,
potem jest mistrzem," i na koniec dzienkuje panstwu"i" i nie tak ze inne partie i ine komitety inne komtety i partie,"
" ja wiem jak wszystko zlikwidowac"
ciekawe ile mu zaplacili zeby na niego głosowano??
a i zapomnialem dodac ze jak nie w polityce
to w showbiznesie kariere zrobi

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-11-28 16:16:04 ]