[125] ostatnia podróż i pożegnanie :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis ok godz 11 wyruszyl w ostania droge moj fiacik.Przejechal swoje ostanie 40km i tym razem tez mnie nie zawiódl. Bez uklady wydechowego (sama rura podwieszona na drucie) na 4 roznych swiecach,jednym przewodze zaplonowym obwinietym wokol swiecy.Pomimo stania od wakacji pod blokiem i odpalania raz na miesiac zapalil bez wiekszych problemow a na trasie rozbujalem go do 150
Fiacik przy mnie byl od 5 lat,uczylem sie na nim jezdzic,wakacje zawsze z nim spedzalem,wiele przeszedl przez ze mnie, stluczki,wypadki ale zawsze sie go jakos odratowal.
Mialem lzy w oczach jak go zostawialem za krakowem,musze go jeszcze pociac i czesci wymontowac i nie mam pojecia jak to zrobic zeby sie nie dołowac.

Kilka zdjec przed rozbiórka:

Pod blokiem po godz przygotowaniu do drogi

Juz na miejscu po przejechaniu ostanich 40km

Czesc z was sie bedzie pewnie smiala z tego ale to auto wiele dla mnie znaczylo

P.S. Filmik z parkowania
klick

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2005-12-14 19:18:25 ]

a jaki masz licznik....w nim...

ładowski

Nie zabijaj go... wstaw do jakiejs szopy ktos go moze uratuje albo kupi?

Co raz mniej kancikow na drogach A to jeden z moich samochodow mazen...

Lapek

on nie jest do odratowania,dlatego wlasnie musze sie z nim roztac

z okragłymi zegarami...iel bys chcial za niego..

Nie zabijaj taki ładny jest

no nie placzcie tak wszyscy ten fiat naprawde duzo przezyl, w niektorych przezyciach fiata osobiscie uczestniczylem{rozne loty i wyskakujace ponad maske akumulatory } i naprawde jego czas juz poprostu minal poza tym bimbrus na otarcie lez ma takie cus {na fotce lekko z-VTowany} naprawde piekny granatowy 2.0 I MI SIE GO NIE WAZ BIMBER MALOWAC NA ZADEN INNY KOLOR QRDE bo jest super.

Bart dawaj wieksze Foty !!!!!! na tych prawie nicn ie widac

[*]

Cytat:
a jaki masz licznik....w nim...

jeszcze silnik dobrze nie ostygl a już go chcą rozszarpać sępy!!!

Cytat:
Bart dawaj wieksze Foty !!!!!! na tych prawie nicn ie widac

zia,a, masz duzy monitorek i szybki net wiec szatafakap a poza tym dalem duze foto zeby wszyscy widzieli dokladnie jaki ladny ten fiat taki jaki jest i zeby wyperswadowali potem bimbrowi jakies jego ewentualne pomysly na przemalowywanie go z tego eleganckiego granatu.. zauwaz stasiu ze ten fiat jest pozbawiony "tramwaj luka" gladziutki jak pupcia nastolatki

nooo bardzo ładny kancior i serio ma 2.0 pod maska? :> nie malowac go bo wyglada bardzo rasowo tak jak jest teraz ;]

ale ten zolty na tych fotkach nie wyglada jeszcze tak zle... :-/ Dlaczego jest nie do odratowania tak dokładnie? jakbys Bimberek pozbywał sie czesci to ja byłbym chetny na pompe hamulcowa i reflektor od długich Chociaz na twoim miejscu ja zostawiłbym go na czesci do granata

EDIT: ey ale jak ogladalem ten filmik z parkowania to az tak mi sie smutno zrobiło... szczególnie jak zgasł... Widac ze wie co go czeka i sie bronił jeszcze...

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-12-14 20:50:09 ]

no ten niebieski ladny ma kolor idealnie sie nadaje do zrobienia wytartego jeansa
zolty coz tak czasem musi byc.

bimber jak przemalujesz tego niebiskiego to ci mowie ze z bartem kupimy pare spray-i i z powrotem ci go przemalujemy

Bimber, a co jest żółtemu, że idzie na żyletki? Przecież niedawno (rok temu?) lakierowany byl, o ile dobrze pamiętam... Jakiś strategiczny element konstrukcji nadwozia podziękował?

don't do it
napisz co mu jest,moze ktos sie skusi na niego, sam bym sie skusil, wkoncu 125p to moje marzenie. niestety narazie niespelnione

Cytat:
2005-12-14 21:04:36, jacek_s pisze:
(...) Jakiś strategiczny element konstrukcji nadwozia podziękował?

Masz na myśli tak strategiczne elementy jak instalacja gazowa?

oooj rtam pimper niech twa laska ode mnie banie walnie... płaczed nad kantem, a nasd sosien jakas askana w misie przyjechał ...co sie dziwisz zeicie olał....
(sorka ale jestem na bani )

Cytat:
2005-12-14 23:59:38, Race_D pisze:
Masz na myśli tak strategiczne elementy jak instalacja gazowa?

A co to jest?

Mam na myśli podłużnice, belki jakieś, mocowania wahaczy, nie wiem co tam jeszcze może być, bo się na tym nie znam.