MotoNews.pl

Weekend na nartach :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
10 grudnia razem z Gadim jedziemy na 3-dniowe narty (Suche k.Zakopanego), jak jest ktoś chętny się przyłączyć, to zapraszamy

tez sie chce wybrac na narty ale ja nastawiam sie bardziej na Korbielow lub Szczyrk.Jesli nie w ten weekend to moze w nastepny (bo podobno pogoda sie pogarsza w gorach )

Właśnie, będzie to dokłądnie to samo miejsce, do któego jedziemy w lutym. Jeśli ktoś nie jest przekonany co do miejsca to może do nas dołączyć. Miejsce naprawdę ciekawe, a do tego relatywnie tanie (w porównaniu do innych).

Ja jestem chętny na weekend. Razem z drugą połówką

Rozmawiałem z Dominikiem_g. Dał się namówić. Musi tylko żonkę przekonać Oto link do strony z siedzibą - punktem zbornym. U Jędrola

A dla przypomnienia (dla nowych klubowiczy) zdjęcia z III zlotu HFP, właśnie w tym miejscu III zlot HFP

[ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2005-11-30 14:46:39 ]

Witaj Termos, cieszę się, że przyjedziesz z żoną, jutro rezerwuję dla Was pokoik z widokiem na góry , już za tydzień będziemy szusować .

Życzę wszystkim miłego weekendu ,
ja spadam na narty .
Do zobaczenia we wtorek .

Byłem widziałem i potwierdzam.
Są na nartach i świetnie sie bawią i ja z nimi się bawiłem
Co do rzpygód ...
Urwałą mi sie rura wydechowa w Mambie zamarzły dwa zamki - zaczeły szwankować dwa siłowniki od centralki, zacioł się jeden pas (nie dało sie wysunąć taśmy).
Było ZAJEFAJNIE i bardzo dziekuję Bollsowi i Całej Ekipie za bardzo miło spędzony weekend.
Czekam teraz na wieści o bezpiecznym powrocie do domów
Pozdrawiam.
Misio

godzinę temu Bolls do mnie dzownił i prosił abym przekazał Wam pozdrowienia od nich co niniejszym czynię

Witam wszystkich, wróciłłem z weekendu, żałuję że tak szybko minął. Relacja będzie niebawem
Pozostali szczęśliwie dojechali do domu ?

[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2005-12-13 00:01:34 ]

Ja dojechałem, Termoski też
Naprawdę było extra. Nic dodać nic ująć. Może dodać jeszcze parę dni
Na szczęście luty już niedługo

Weekend był wspaniały. Towarzystwo wyśmienite a i pogoda dopisała
Więcej takich wyjazdów

Do piątku, mała relacja zdjęciowa będzie zamieszczona na stronie klubowej (Witka).
Już się nie mogę doczekać do lutego.

Weekend w górach był jedną z bardziej "lajtowych" imprez na jakiej ostatnio byłem , przyjechały trzy hultaje (sonata, getz i h200) wraz z klubowiczami , obecność swoją zaznaczyli : Termos wraz z świetną narciarką/tancerką (Gosia miała na imię ), Gadi z zapasem energii na jeden wieczór... , Misio wraz z żoną Mariolą i potencjałem rozwojowym (w wieku 2 i 5 lat) . oraz Bolls_no1 z żoną i osobami towarzyszącymi + 2. Mieliśmy prawie trzy dni świetnej zabawy i relaksu ZOBACZ TO NA ZDJĘCIACH, dzięki takim spotkaniom poznawamy się lepiej w dobrym tego słowa znaczeniu . Spędziliśmy ze sobą kilka wspaniałych dni, pełnych emocji i wrażeń (tak mi się wydaje ). , Takie połączenie przyjemnego z pożytecznym . Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i na kolejne zloty i spotkania zrobią wszystko by aktywnie uczestniczyć .
Dziękuję wszystkim za przybycie i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu .

Wstawiłem wiecej fotek