MotoNews.pl

Breloczki ABARTH dla Klubowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedaje na Allegro takie oto Breloczki
BRELOK

Dla Klubowiczów Motonews i wszystkich Fiaciarzy cena 55 zł + koszty wysyłki (to cena upustowa dla Was)
Dla zainteresowanych kontakt przez Allegro i na maila: canismaior@tlen.pl.

Zaparszam do licytacji
(Acha... i nie zapomnijcie o dopisaniu: MOTONEWS, żebym wiedział dla kogo niższa cena)

Pozdrawiam

Cena kuszaca

Ale sie uchchałem...widziałem breloczki ze znaczkiem abartha w jakimś supermarkecie w punkcie dorabiania kluczy za 14 zł...wygladały lepij.

panowie troche więcej zrozumienia w końcu dostalismy prawie 12% rabatu

znajomi podkręcają cene

chłopaki nie chciałbym być niemiły ale dla mnie ten breloczek to jest śmiech na sali...

HA *** HA **** HA !!!!! Co za koles EJ ZIOM !! DZIEKI ZA ZNIZKE !!! Jak za taka nikczemnie niska cene to biore 100 sztuk od razu ********** CO ZA HERBATNIK !!!!

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2005-12-15 11:51:07 ]
[ powód edycji: regulamin ]

Buhaha.Jesteś zdrowo jeb.... Za ten szit,kicz,łajno,tandete i badziew robiony przez jakąś wiejską manufakturę 55zł? Ten który ci tam na aukcji licytuje 50 zł to jeśli nie twój znajomy to jakiś debil. Ja za oryginalny breloczek abartha,tzn duży okrągły srebrny medal zo obustronnym skorpionem,mocowany na ładne solidne kółko w ASO z okcesorii fiata dałem 23 zł!!! Więc weż się z tym shitem nie wychylaj bo jesteś śmieszny.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-12-15 21:43:07 ]

Ciekawe jak szybko sie ten breloczek ulamuje bo jak patrze na polaczenie przy szczypcach skorpiona to nie wyglada to zbyt mocarnie GLEBA panocku GLEBA !!

Nie chwaląc się jakoś specjalnie ale chyba troche ładniejszego sobie zrobiłem samemu z aluminium koszt pewnie ze 2 zł mnie wyszedł. A za taką kwote to ja sobie wole kupić nową pompe hamulcową . 5 zdjęcie w profilu

Cena jest dobra gdyby ten koles sam je zrobił z bloku metalu 10x10 cm tylko przy pomocy pilnika iglaka

z tego co wiem to to powinno isc do działu kupie/sprzedam - allegro... Pozatym za ta cene watpie zeby ktos kupił bo niezbyt dobrze to wyglada... za 5zł to moze bym pomyslał... Mimowszystko dzieki za pamiec o fiaciarzach

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-12-16 15:15:43 ]

hyde park bo za drogie są