MotoNews.pl

Wydech made by Polonez

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zafudnowałem mojemu eskorciakowi super wyczesany wydech tzn zamias seryjnego wydechu wstawiłem dwa tłumiole z poloneza końcowe Teraz fajnie essi gra i trąbi PS. Kata tez wywaliłem

mialem takie cudo jak kupilem essika

ciekawe jak pracuje chodzi mi o dzwięk

co z przeglądem

Jak to jaki dźwięk pewnie na maksa zalatuje kantem. Na pewno gwizda i troche słychać poloneza. No bo zauwazcie że w polonezach silniki 1.6, 1.4 MPI i 1.9 GLD chodzą bardzo podobnie mimo iż są zupełnie różnie. Jak dla mnie to kwestia pięknych tłumików.

Z przeglądem nie mam problemu, jade do ziomka i wszystko gra A co do dźwieku to napewno nie chodzi jak poldon albo fiatex (miałem poldona wieć wiem, a miałem tam ze 3 rodzaje wydechu włacznie z dedykowanym do FSO firmy Michael). Żałuje tylko że wstawiłem dwa tłumiole a nie jeden, była by A-grupa Miałem tak w poldku i było miodzio Kolega ma tak teraz w golfie gti i jest poprostu socznie. Znając życie to za niedługo wywale jeden tłumiol

Ale niezla Gazrurka

Kosztowała całe 26zł

normalnie majatek .odwazny pomysłpozdro!!!!!!!!

Tez taki mialem,ale dolozylem koncowke DTM Jedno co jest cieniarskie to srednice rur -dolot to chyba z 40mm tylko - mniej niz seria w escorcie.Dzwiek mi sie podobal ,ale byl calkiem inny niz maja wszyscy co jest na + ,ale tak czy siak moj obecny podoba mi sie duzo bardziej