[k]Chłodnice z poldka bez korka lub inna do swapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wku***sie dzis na swoja chlodnice z siodemki i postanowilem jednoznacznie kupic chlodnie z poldka lub innej furki byleby bez korka,musi wydalac jak poldkowa a wymiary musza byc takie by zmiescila sie z przodu 126p.Stan bdb.niemoze byc regerowana czy uszkodzona,musi byc w 100% szczelna.Moze byc bez wentylatorow.
Cena: MAX.200zeta!! PILNE

Cytat:
2005-12-04 11:31:16, HEMIGTX pisze:
Wku***sie dzis na swoja chlodnice z siodemki i postanowilem jednoznacznie kupic chlodnie z poldka lub innej furki byleby bez korka,musi wydalac jak poldkowa a wymiary musza byc takie by zmiescila sie z przodu 126p.Stan bdb.niemoze byc regerowana czy uszkodzona,musi byc w 100% szczelna.Moze byc bez wentylatorow. Cena: MAX.200zeta!! PILNE

dlaczego bez korka

bo mi korkiem wywala plyn w mojej...wiec mam juz wstret do korkow

Cytat:
2005-12-04 11:51:25, HEMIGTX pisze:

ahaaa

Jeśli ci wywala korkiem to jak załorzysz bez korka to zacznie wywalać zbiorniczkiem, ale poza tym chłodnica z siudemki do niczego sie nie nadaje kup zwykłą chłodnicę aluiminiową tylko taką z ok 1.6 1.7 pojemniości silnikowej żeby dawała radę chlodzić a następnie zrób sobie dużo mniejsze kółko na pompie wodnej bo i tak sie bedzie grzał

Kaza-inni swapowcy jezdza na poldkowych i problemow niemaja.Wiem,ze jest paru ktorzy maja zwykla pompe z 127 i wydala.Czemu mialo by zbiorniczkiem wywalac?? Ja mam odpowietrzenie ze zbiorniczka podpiete w najwyzszy punkt przy termostacie.

Jedz na jakas gielde lub szrot i kup taka od poloneza. Najlepiej taka aluminiowa. Ceny wachaja sie od 70 (znalazlem na gieldzie w Wawce) do 250 na Slomczynie jakis oszolom chcial sprzedac. Przecietnie mozna za 200zl kupic z 2 wiatrakami i 2 czujnikami.

Zuraw-masz moze blisko na jakis szrot,gielde??Jesli mialbys jeszcze czas i checi to moglbym na Ciebie liczyc w tej sprawie?? Oczywiscie odplatnie U mnie na szrotach niestety niema chlodnic z poldkow takich jak szukam,sa ale z korkami N najblizsza gielde mam 50 pare kilometrow(Gliwice) wiec to raczej odpada A nadaremno niechcialbym jechac tam.

Gielda niestety byla dzisiaj rano, wiec nastepny raz dopiero za tydzien....

OK.Jesli nienabede chlodnicy do konca tygodnia to sie odezwe,jak kupie to zaraz dam znac,ze nieaktualne zeby niebylo jakis nieporozumien

Cytat:
2005-12-04 11:51:25, HEMIGTX pisze:

a mowiłem tos mnie nie słuchał nie ma to jak ładowac sie 2 razy w koszty

Cytat:
2005-12-04 15:26:16, fulda pisze:
a mowiłem tos mnie nie słuchał nie ma to jak ładowac sie 2 razy w koszty

Czy ja wiem...koszty bez zmian,jedynie 40zeta stracilem za plyn Teraz trza kupic cos pewnego i juz.
P.S:po obadaniu sytuacji szczailem,ze plyn niewyciekl tylko korkiem,prawdopodobnie gdzies chlodnica jest walnieta,choc ciezko mi cos powiedziec.U poprzedniego wlasciciela w 127 wszystko bylo ok,niebylo nieszczelnosci

Podaje wymiary maxymalne szukanej chłodnicy:szerekość/długość(jak kto woli) 60cm,wysokosc max 39cm,grubosc max 5-6cm.

Ile razy trzeba ci mowic i pokazywac - POLONEZ CARO CHLODNICA ALUMINIOWA... Echh...

Cytat:
2005-12-05 10:36:36, Zuraw pisze:
Ile razy trzeba ci mowic i pokazywac - POLONEZ CARO CHLODNICA ALUMINIOWA... Echh...

A jak niezalatwisz??Poki co dalem ogloszenia na 2 forum,dzwonilem po skladach czesci itp. i nic niema!! A noz moze ktos mial w swapie inna i dzialala git Najchetniej poldkowa kupie ale jak niebedzie....??

Cytat:
2005-12-05 22:16:14, HEMIGTX pisze:
A jak niezalatwisz??Poki co dalem ogloszenia na 2 forum,dzwonilem po skladach czesci itp. i nic niema!! A noz moze ktos mial w swapie inna i dzialala git Najchetniej poldkowa kupie ale jak niebedzie....??

człowieku dla chcacego nic trudnego tak płaczesz ze nie ma a własnie ze sa u mnie tego pełno co u ciebie szrotow nie ma ??? kurde jest tez allegro co myslisz ze ktos na rekach ci taka chłodnice przyniesie i to jeszcze w cenie 50zł ?? stary bez jak albo druciarnia albo konkret jak nie masz kasy i szkoda ci na chłodnice to po co ten swap ??? sprzedaj tego malucha wpizdu i kulaj skodzina i wsjo

Szroty i inne miejsca z uzywkami juz oblookalem wszystkie w poblizu i nic,kasa jest i bynajmniej wiem,ze za 50zeta niedostane takiej chlodni,przez co w ogloszeniu zaznaczylem,ze szukam do 2 stowek.... A sprzedaz malca odpada,wole wywalic bude na zlom i kupic inna jak ta sie rozleci niz sprzedac calego slopa

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76344057 Potrzebne mi Wasze momentarze na temat tej chlodnicy,jest to alu poldkowa czy jakas zwykla?? Bedzie to dobra chlodnica do 903?? Piszta bo potrzebuje szybkiej pomocy w tej sprawie!!

jak nie cieknie to bierz

Nie jest to aluminium, ale tez sie nadaje. Jezdzilem tez na takiej. Ergo: jak Zoltar - jak nie cieknie to bierz.