Esperolot do sprzedania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Silnik 1.5 - rok produkcji 1997- przebieg 132 tys - II wlasciciel - kolor bordowy. Cena do malej negocjacji 11 tys. Jezlei ktos chce taniej to zabieram felgi i oddaje esperaka na oponach zimowych. Ze wszystkim mozna sie ze mna dogadac

Wyposazenie: skora czerwono czarna, elektryczne szyby 4x, elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka, elektronicznie regulowane swiatla, spomaganie kierownicy, 6 glosnikow, Radio Pionieer,
Felgi Exclusive-Line Typ L 16 z oponami
Pirelli P Zero Nero 195/45/16 W jeden sezon jezdzone

Silnik brak katalizatora, brak srodkowego tlumika, zmieiony uklad wydechowy od kolektora do konca z 44.5mm na 60 mm, tlumik koncowy MG Motorsport model EXTREME, power rura ze stozkiem firmy JR , swiece NGK V-Line, kable WN firmy NGK, selektor oktanow 95

Samochod zostal kupiony z przebiegiem 70 tys. Auto nigdy niebylo uderzone. Nigdy niebylo na myjniach mechanicznych zawsze bylo myte recznie i co tydzien woskowane. Lakier jest idealny. Niema zadnych sladow korozji. Doly dzrwi i progi zostaly zabezpieczoneZawsze w nim wymienialem czesci duzo wczesniej jak potrzeba. Oto przebieg napraw jakie zostaly dokonane do dnia dzisiejszego.
80.000 – wymiana oleju Mobil1 5W50 + filtr oleju, czujnik świateł wstecznych

85.000 – Sinenbloki przód, 4 x amortyzatory kayaby gazowe, 4 x sprężyny H&R , ustawienie zbierzności

86.000- wymiana oleju w skrzyni biegów

90,000 – wymiana oleju Mobil 1 5W50+ filtr, poduszka pod skrzynia, czujnik świateł wstecznych, sworzeń skrzyni biegów + tuleje plastikowe, wymiana filtra paliwa, przycisk świateł przeciwmgielnych, wymiana mechanizmu wycieraczek

100.000 - wymiana oleju Mobil 1 5W50+ filtr, wymiana końcówek drążków lewa/prawa, ustawienie zbierzności, sworznie kulowe lewa/prawa, końcówki stabilizatora lewa/prawa, czujnik świateł wstecznych, przycisk regulacji prędkości wycieraczek, przycisk od podgrzewania tylnej szyby i lusterek, świec NGK V line i przewodów WN, płynu hamulcowego

105.00 – wymiana cylinderków lewy prawy, toczenie bębnów i wymiana szczęk hamulcowych tył, wymiana linek hamulca ręcznego

110.000 – wymiana oleju Mobil 1 5W50+ filtr, wymiana płynu w chłodnicy TEXACO, rozrządu (rolki + pasek), pompy wodnej, termostatu, czujnik świateł wstecznych, wymiana oleju w skrzyni biegów

115.000 – wymiana łożysk tylnych kół lewa/prawa

117.000 – wymiana 16 popychaczy, uszczelki pod głowica, płynu chłodzącego TEXACO planowanie głowicy, końcówki drążków lewa/prawa, ustawienie zbierzności, końcówki stabilizatorów lewa/prawa, olej Mobil 1 5W50+ filtr

118.000 – wymiana sprzęgła + mechanizm zmiany biegów, sworznia i oleju skrzyni biegów,

125.000 – wymiana oleju Mobil 1 + filtr, 3 pstryczki od elektrycznych szyb, wymiana bata anteny elektrycznej

126.000 – wymiana sinenbloków lewy/prawy, przeguby kulowe lewy/prawy, ustawienie zbierzności

Ten samochod nieposiada gazu. pali srednio 7 litrow na 100 km przy umiarkowanej jezdzie. Maxymalnie spalil mi kiedys 9 litrow przyspiesza lepiej niz espero 1.8.
Esperolota wiekszosc zna w tym klubie i wie ze lipy niesprzedaje z tad cena niejest niska jak na espero. Za bezcen go nieoddam i prosze mi niemowiec po ile stoja na gieldzie. Jak komus odpowiadaja auta z gieldy to isc i kupic szrota za 7 tys

Telefon kom 603-545-543 Nieodpowiadam na smsy
Fotki wkleje niebawem

Zapomnialem dodac ze auto jest obnizone na sprzezynach H&R , amortyzatory gazowe KAYABA, Niema juz 2 bialych pasow przez srodek i przedniego spojlera reszta zostaje bez zmian.

Fotki wstawiłem na prośbę Bartka

Świat się kończy
Ale pocieszam sie myślą że za takie pieniądze to go Bartek nie sprzeda. Na giełdzie chodzą dużo taniej

GRATULUJĘ MĘSKIEJ DECYZJI BARTEK!!!

Cytat:
2005-12-05 16:04:07, Bartek1112 pisze:
. Nigdy niebylo na myjniach mechanicznych zawsze bylo myte recznie i co tydzien woskowane.

Poważnie co tydzień wosk
A pochwal się czy masz już coś ciekawego na oku?

Cytat:
2005-12-05 17:18:37, Michal-500 pisze:
Poważnie co tydzień wosk

No tak mówił... więcej czasu Bartek poświęcał na picowanie złomiaka niż na jeżdżenie nim.

Cytat:
2005-12-05 17:23:15, piotr_ek pisze:
No tak mówił...

Myślałem, że żartował

Samochod jest co tydzien myty i woskowany, odkurzany itd. Felgi latem sa myte 2 razy w tygodniu i woskowane a oponki nasaczane czernidlem, teraz stoi na zimowkach troche przybrudzone ale pojutrze go juz myje

co mam na oku? jutro jade sfionalizowac. mozecie sie smiac mozecie sie niesmiac nieobchodzi mnie to. kupuje nowa octavie Tour Ice + z silnikiem 1.8 turbo

Cytat:
2005-12-05 17:39:36, Bartek1112 pisze:
kupuje nowa octavie Tour Ice + z silnikiem 1.8 turbo

SUPER!!!!

Cytat:
2005-12-05 17:39:36, Bartek1112 pisze:
mozecie sie smiac mozecie sie niesmiac nieobchodzi mnie to. kupuje nowa octavie Tour Ice + z silnikiem 1.8 turbo

A zczego tu się śmiać Ja tam szczerze gratuluję!! A skodzina to kombiak czy hatchback? No i ten silniczek fajny, fajny...

Cytat:
2005-12-05 17:52:06, Michal-500 pisze:
A zczego tu się śmiać

No co Ty? W niektórych kręgach (burackich) posiadanie daewoo, czy też skody uchodzi za coś gorszego.

hatchback w kolorku czarnym metaliku teraz to bede myl nie raz w tygodniu a 3 razy na tydzien .
Wiesz Piotrek niektorzy mowia ze skoda to gowno itd wiec roznie ludzie reaguja ale mnie to wali. Ja jestem bardzo szczesliwy i jzu doczekac sie go niemoge

Ja myślałem że kupisz volvo

heh no ja przeczytalem tytul to juz cie mialem skrytykowac ze zamienisz dobrze utrzymany samochod na jakis niewiadomoge pochodzenia..no ale skoro noofka to bez dwoch zdan gratulacje

ja bym wybral diesla no ale napewno fun z jazdy bylby mniejszy zreszta o skodach to niech sie zoltar wypowiada nasz expert

Cytat:
2005-12-05 18:06:45, Bartek1112 pisze:
teraz to bede myl nie raz w tygodniu a 3 razy na tydzien

Świeżo lakierowany będzie, żebyś Bartku nie pościerał lakieru

Cytat:
2005-12-05 17:55:18, piotr_ek pisze:
No co Ty? W niektórych kręgach (burackich) posiadanie daewoo, czy też skody uchodzi za coś gorszego.

No tak... Nie ma to jak liczyć się ze zdaniem osób, które wartość człowieka oceniają po poisadanym aucie...

A do Bartka - po tym co przeczytałem jak się obchodziłeś z esperalem to nie ma wątpliwości, ze jestes zbokiem . Ogólnie szacunek, jak zdążę zrealizować swoje moto marzenia to też tak pewnie będę robić. No i jeśli Twój esperal znajdzie takiego właściciela jak Ty to za jakieś 20 lat będzie to niezły youngtimer.

dodam ze na czas zimy podlozylem sobie folie pod wycieraczke od strony kierowcy zeby niepobrudzic materialiku przy nogach :d. Nietrzeba zadnego wkladu finansowego w ten samochod zadnych wymiany paskow, swiec i plynow. nietrzeba doliczac dodatkowych kosztow po kupnie tego auta tylko i wylacznie lac benzyne. To auto nigdy niejezdzilo na paliwie 95 PB tylko na 98 i to na renomowanych stacjach shell, statoil, JeT

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-12-05 19:57:27 ]

Hmm nieźle się dzieje

Autko zadbane, co widać.

Co do Skody... Napisz mi na priva jaką dostałeś ofertę

Gratki.

Ta octavia to octavia II czy stary model?

Bo jeśli stary to... 'zamienil wujek...'