MotoNews.pl

Mirafiori Assistance

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ano właśnie. Ujawniło się na forum na tyle dużo właścicieli 131, że może warto zawiązać ściślejszą współpracę polegająca na stworzeniu listy teleadresowej ( albo tylko tele ). Co wy dobrzy ludzie na to ?
Mój numer to 600-750-943

[ wiadomość edytowana przez: bolger dnia 2005-12-19 07:43:29 ]

Opole ZA !! !! !!
Kiejstut i Karbo w pełnej gotowości na przywracanie do stanu sprawności wszelkich Mirek i 132, które u nas zagoszczą

Czekamy na dalsze deklaracje - jełśi się posypią z innych okolic tworzymy listę !!

witam,

oczywiscie potwierdzam pelna gotowsc, czekamy na reszte polski

A ja nie

czyli co?? w takim razie mozna liczyc tylko na wojewodztwo opolskie, okolice wroclawia i warszawy?? a co z reszta??

Mirafiori assistance funkcjonuje juz od dluzszego czasu o czym mialem okazje przekonac sie w wakacie w warszawie (raz jeszcze dzieki Bolger i Marek! ). Mysle wiec ze wiekszosc z nas i tak ma ze soba kontakt np telefoniczny i w razie potrzeby lub po prostu wyjazdu te kontakty znajduja zastosowanie. Ja oczywiscie jesli bede mial mozliwosc, chetnie pomoge.

W inne regiony nie należy się zapuszczać

Cytat:
2005-12-13 02:15:51, kosa131 pisze:
Mirafiori assistance funkcjonuje juz od dluzszego czasu o czym mialem okazje przekonac sie w wakacie w warszawie (raz jeszcze dzieki Bolger i Marek! ). ....

No własnie! Ja chyba też nie miałem okazji jeszcze podziękować.
I - jakby co - też jestem gotów pomóc.

sorry ja siedziec in Dublin

Cytat:
2005-12-13 01:41:39, karbo pisze:
czyli co?? w takim razie mozna liczyc tylko na wojewodztwo opolskie, okolice wroclawia i warszawy?? a co z reszta??

No dobra na Belchatow tez mozna liczyc .A powazniej to moj nr 502163495 jakby ktos potrzebujacy lub niepotrzebujacy byl w poblizu

jak juz mowilem jestem oczywiscie chetny do pomocy .... moj numer 0-505-331-503,

pozdrawiam

Podaję sytyację ( baryczną ) czyli reasumując:

BEZPIECZNE REGIONY dla Fiorek i 132 to Warszawa, Szczecin, Wroclaw, Opole, Bełchatów.

W pozostale rejony kraju jeździmy na własne WYSOKIE ryzyko !!

Mój numer: 660 582 583

Może SerU zrobiłby ładne naklejki Mirafiori-assistance ??

Witam!
Na mnie też można liczyć, jeśli będe mógł pomóc, miał potrzebne części to chętnie przyjade i pomoge.
Mój nr to 505459156.
Obsługuje teren Dębica-Mielec-Rzeszów.
Pozdrawiam!

Sosnowiec(i okolice)-co prawda nie mam żadnego z w/w fiatów, ale myśle ze to nie przeszkoda
dane w klubowym assistance
a jak co to nr. 503-814-335

w miare możliwości i umiejętności moge pomóc jeżeli zajdzie taka potrzeba , a region to Lublin/lubelskie tel 504651957

jakby sie ktos zapuscil w okolice krosna to tez jestem do uslug jakby co

A w Krośnie to telepatia obowiązuje ?

a no zapomnialem 509412147

Też bym się dopisał, ale po pierwsze mam Fiata 132 w budzie poloneza a nie Fiorkę, po drugie z Wrocławia już się zgłosił znacznie lepszy assistance.
Jednak w razie jakbyco to wystarczy zadzwonić 508-171-937.

siemka jestem nowy ale nba mnie mozecieliczyc moj rejon to łomża i okolice pól czesc woj poldaskiego