127 mk 1 - na szrocie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jechałęm dziś z Nowego Sącza do krakowa i namierzyłem kompletną 127p na szrocie w Jurkowie. Jest zarejestrowana , ale chyba nie na chodzie( nie było właściciela a pracownik nic szczególnego nie mógł mi powedzieć ).
Fotki mam ( bo pomyslałem ,że mogą się przydać i namiary z na szrot też - moge podesłać Wam na maila jesli ktoś jest zainteresowany.
Pozdrawiam
Paweł
P.S. I Jeszcze jedna ciekawostka , o ktorej w sumie zapomniałem. W Krakowie ( a raczej w Nowej Hucie -dzielnica mogiła) stoi trochę skorodowana ciekawa 127 - pięciodrzwiowa mk3 wersja sport.

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2004-09-14 22:22:21 ]

wielkie dzieki
prosze o dane trez@o2.pl[addsig]

volumex@interia.pl tez prosze foto.

a to cudo z mogily to gdzie dokladnie stoi? mieszkam w hucie ale nie widzialem takiej?? poza tym nie bylo sporta 1300 w karoserii 5 drzwiowej... to jakis skladak.. ale i tak chetnie obejrze....

Ten w Mogile stoi na placu przy warsztacie , który jest zaraz koło ronda przed tym nowym mostem na wiśle. jadą od strony klasztoru skręcasz na rondzie w prawo i zaraz w pierwszą w prawo ( ale tak 0 180 stopni) . Jest tam duży warsztat samochodowy i tam stoi ten 127 - tez się dziwiłem - bo pierwszy raz coś takiego widziałem
Ale tak jest opisany 127 sport, a karoseria jest pięciodrzwiowa
Fotki juz Wam podsyłam - a raczej podsyła je konrad -ze swojej skrzynki - bo moja coś szwankuje
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2004-09-14 23:21:16 ]

hudy05@wp.pl to mi tez fotki

Ja tez proszę: marcin.wypustek@mcx.pl

Cytat:
2004-09-14 22:04:04, Pawel_66 pisze:
Witam
Jechałęm dziś z Nowego Sącza do krakowa i namierzyłem kompletną 127p na szrocie w Jurkowie. Jest zarejestrowana , ale chyba nie na chodzie( nie było właściciela a pracownik nic szczególnego nie mógł mi powedzieć ).
Fotki mam ( bo pomyslałem ,że mogą się przydać i namiary z na szrot też - moge podesłać Wam na maila jesli ktoś jest zainteresowany.

To auto stoi już tam ponad rok, pisałem o nim na forum F&F jakiś czas temu. Konkretniejsze namiary - Jurków - na trasie Brzesko - Nowy Sącz. Szrot jest tuz koło głównego skrzyzowania we wsi - teraz przebudowanego na rondo. Jak jedziecie od Krakowa, w Jurkowie na tym rondzie skręcacie na Sącz i po 50m po prawej stronie macie ten złom. 127-ka stoi zaraz za płotem.
Pozdrawiam
Andrzej

Hehe - Widze ,że zwiedzamy te same szroty andrzejku
Ja co prawda rozgladaęłm się bardziej za ładziankami i argentą( szukam wciąż stabilizatora) ale znalazłem te 127
Pozdr
paweł

No dopra...to czy ktoś obejrzał to autko, a może wziął???
I za ile była??? Lub jest
Pzdr

hehehe ja pełnokrwisty Łodzianin tez widziałem ta krakowską 127ke na tym szrocie ma sie oko...
Poza tym widziałem tez wiśniową mkI przy wiadukcie kolejowym u zbiegu ulic J. Wybickiego a Wrocławską. Dzielnica Łobzów
Łódź pozdrawia....

Cytat:
2004-10-22 19:36:13, MCQUEEN pisze:
hehehe ja pełnokrwisty Łodzianin tez widziałem ta krakowską 127ke na tym szrocie ma sie oko... Poza tym widziałem tez wiśniową mkI przy wiadukcie kolejowym u zbiegu ulic J. Wybickiego a Wrocławską. Dzielnica Łobzów Łódź pozdrawia....

Parkuje tam już od ponad roku - mieszkam 500 m dalej

Witam wszystkich,
Nie wiem czy to już było ale dziś znalazłem kolejną "siódemkę", chyba tez Mk I na złomie, tym razem w samym Krakowie, tuż przy rondzie Matecznym (wiazd od strony McDonalda.
Kilka słów o aucie:
- kolor czerwony
- blachy marne
- bez tablic rejestacyjnych
- auto kompletne, nie rozszabrowane
- wnętrze raczej przyzwoite
Jeżeli komuś cos potrzeba to proponuje się pospieszyc bo chłopaki szybko rozbierają auta do złomowania
Pozdrawiam
Andrzej

Andrzeju, ta siódemka już dłuuuugo tam stoi
Ja mam z niej znaczek, ktoś tam wziął z niej kanapę tylną, tablica wskaźników jest super przeładowana, jak w samolocie
Blachy ma generalnie całkiem niezłe
Chciałem to auto odkupić zanim trafiło na złom, ale właścicielowi jakoś strasznie zależało na zapłaceniu za złomowanie
Pan Daczewski liczy sobie za nią 700 złotych, więc cena kosmiczna jak na zezłomowane auto.
Pzdr

no ja tam bylem wczoraj tj 04 sierpnia
cena za calość juz jest 500 złoty, bo nie ma kanapy i znaczka itp
ale według mnie blacha jest w stanie marnym....
no moze maska i klapa bagaznika sa ok, i drzwi pasazera
w sobote ma mi go odpalic wiec bede wiedział wiecej,
na razie kupiłem kierunkowskazy bo mi na nich zależało, ale mam jeszcze chrapke na skrzynie biegow i gaźnik ...
moze ktos z krakowa jest chetny na coś jeszcze i dało by sie razem kupic od kolesia...
pozdrawiam

Mnie by interesowal przedni zderzak jak jest prosty i zabardzo nie pordzewialy

przedni zderzak jest podziurawiony przez tandetne olbrzymie halogeny na wysokości chłodnicy, oraz z dołu na dwa kolejne na koncach- niestety, bo sam szukam taniego dobregon nie krzywego zderzaka
bjkubek

a ma dobry aparat zaplonowy? bo przydalby mi sie palec i kopulka i najlepiej kondensatorek

ja bede sprzedawac ladne zderzaczki do 127ki za nie dlugo...
na pewno bede mial z 2 szt tyl z przodem nie wiadomo...

a ja potrzebuje korek paliwa - chromowany. ma ta 7ka takowy?