| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2006-02-28 08:38:50 szpera w tylnym moście
elektrycznych foteli w omedze A nie było |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2006-02-28 09:05:57 Zagłówki z tyłu - 2 szt. (tak, tak - to "wyższa opcja" )
Dzielona kanapa 50/50 (po '91 chyba już std.) Podłokietnik ze schowkiem Lotka tylnej klapy Real-drewniane detale na drzwi i zamknięcie schowka Real-drewniana kierownica Elektrycznie regulowana twardość amortyzatorów (ale sie wyklucza z nivo, i nie jestem pewien czy było w kombi) Elektryczny szyberdach Fotel pasażera z regulacją podparcia lędźwiowego (u kierowcy chyba standard?) Relingi Składany hak Check control (w tym światła przyczepy) |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | 2006-02-28 10:15:58 Drobna uwaga!
Senatory w kombi wychodziły, patrz zdjęcia na stronie głownej i nawet na jednym z filmów o LOTUSIE, jest jeden senator z silnikiem Lotusa! Tylko jedyny problem polega na znalezieniu takiego egzemplarza! |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-02-28 13:34:31 Blachy niby takie same,wiec ze swapem frontu no problem,przekladka klapy,zderzaka,reflektorow,blotnikow i jechana I mamy "sen o caravanie"hihi |
ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2006-02-28 15:24:16
Tempomat , drewno przy lewarku , pasek rozrządu napinany rolką , wersja skandynawska z dodatkową elektryczną pompą w ukł. chłodzenia i lepszym ogrzewaniem , orginalny lakier i bardziej humorystycznie: cena do 2000zł , od pierwszego właściciela, serwisowany książka serwisowa uzupełniana , od dziadka - który do kościoła ma równiutką asfaltową drużkę a wnuczek pod okiem dziadka czasem ją "przepala" coby mułem nie była
Pozdrawiam |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2006-02-28 15:28:47 Bajery dorzucone.
Proszę nie cytować mojego pierwszego posta to będe mógł edytować. Co do senka-kombi to osobiście widziałem w Ząbkach k/Wawy monstrum biało-srebrne z wielkim ryjem od senka a tyłem jak w omie B/C - czyżby Senek B/C przeróbka? Co do omy w full wypasie to koledzy zapewne pamiętają jednego z kuracjuszy naszego sanatorium który był w trakcie wkładania do Omy Carawan wszystkiego co sie da z Senia? Ciekawe czy skończył... Czekam na następne pomysły. Zasatanawiam się zresztą nad niektórymi opcjami bo przekonnay jestem że fabrycznie to raczej nie były montowane - przykładowo rozpora kielichów - więc wątpię żeby się coś takiego na rynku trafiło. A z drugiej strony niektóre "bajery" mi umykają bo wydaje mi się że powinny poprostu być np.podłokietnik ze schowkiem (choć teraz go nie mam). No przecież nie będziemy pisac że mają być cztery koła+piąte
Dawać next... ciekawe co z tego wyjdzie na końcu - Omega Caravan 3.0 SEL CD Diamant Lux ? |
kielkac | 2006-02-28 16:30:06 opel senator caravan lotus super cd diamant evo lux torpeda
tego szukasz? |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-02-28 17:48:24 Solltys moja " PLAZA" sprosta twoim wymaganiom, a będzie niedługo na sprzedaż, lub stanie jako dawca organów na moim placyku. |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-02-28 21:49:43 Sołtys jedz do mariusz tam sobie złożysz co tylko zapragniesz a może nawet xenony |
DrA ![]() eS ... | 2006-02-28 23:53:50 300KM i wyprute wszystko co zbedne do jazdy po lotnisku na wprost
... innego zastosowania dla Omegi A nie widze |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | 2006-03-01 08:51:48 to chyba Kristo/Bahn Stormer będzie realizował
ja do listy dorzuciłbym jeszcze z wypasu akcesoryjnego oryginalne oplowskie belki na relingi, fajna sprawa |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2006-03-01 09:03:58 fabryczna przenośna latarka umieszczona w schowku |