| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2005-12-10 15:39:17 gdzie najtaniej kupie i jakie warto wziasc , nie jezdze ostro wiec chyba nie ma sensu brac brembo, ale zeby mi sie tansze nie powyginaly jak te co teraz mam ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-12-11 01:03:56 Za okolice 70 zł za sztukę jestem w stanie załatwić tarcze firmy Kager
Przynajmniej tyle krzyczeli do Lanosa, a tarcza jest tej samej średnicy |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-12-13 08:39:34
Ja też nie jeździłem ostro i właśnie Brembo dostały bicia po 7 tyś km |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-12-13 16:16:29
Słuchaj, a jak dostały tego bicia? Obie, czy tylko jedna? I czy piasty masz proste? Bo ja walczę już z krzywiącymi się tarczami rok - teraz mam trzeci komplet (właśnie brembo po dwóch kompletach Juridów) i znów bije mi prawa strona. Aczkolwiek mam 5 setek skrzywienia na piaście, więc obstawiam, ze to musi byc przyczyna. Tylko nie mam czasu ani kasy wymienić tej cholernej piasty, żeby się przekonać. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-12-14 07:06:33 Niestety też prawa.Na starych tarczach też było bicie.Ale leję na to.Sprzedaję samochód i na temat spuściłem wodę. |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2005-12-21 15:15:13 odswiezam posta , bo nie dostalem odpowiedzi na priva...
Zoltar- co z tymi tarczami , bo mam juz dosc jezdzenia na krzywych , a zblizaja sie swieta , czy dasz rade zalatwic to do czwratku?? jak nie. to nie zalatwiaj , kupie u siebie w grudziadzu , i tam tez wymienie .. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-12-22 00:11:08 Za ile chcesz kupić komplet ?
Jutro z rana chłopaki podzwonią po hurtowniach. Tak jak mówiłem Kagery są za około 70 zł/sztuka
Ponoć przyzwoite |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-12-22 08:49:06 sweeper23 - Ty chcesz zmienić tarcze, czy poznać ceny? Bo już 3 tygodnie będzie jak kupujesz. |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2005-12-22 10:50:39 piotr_ek:
chce zmienic tarcze i to zdecydowanie.. a nie 3 tylko dwa tygodnie bedize w niedziele
cale 2 tygodnie siedze w gdansku i na wekend do grudziadza jade chcialem kupic w gdansku , ale tu sa po 20 zeta na sztuce drozsze niz w grudziadzu.... i dlatego pytałem bo chcialem za w miere uczciwa kase wymienic jak najszynciej , zoltar podjal temat, dalem mu na privie swoje namiary i czekalem.. bez powodu bym forum nie zasmiecal... ale najprawdopodobniej jednak w wigilie do poludnia posiedze w grudziadzu w garazu i wymienie... zoltar: jak juz je zalatwiles to wezme , a jesli jeszcze nie , to juz nie zalatwiaj ,bo jutro zaraz po pracy mykam do grudziadza i tam kupie i tam wymienie za 76 zeta jakies tam angielskie ( jakas znana firma, ale yapomnialem nazwy) podobno w miare przyzwoite |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-12-24 23:06:22 Lockhead.
Bierz. Bo droga do Gdańska będzie więcej kosztować, niż to warte |