Tarcze hamulcowe w gdansku??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie najtaniej kupie i jakie warto wziasc , nie jezdze ostro wiec chyba nie ma sensu brac brembo, ale zeby mi sie tansze nie powyginaly jak te co teraz mam

Za okolice 70 zł za sztukę jestem w stanie załatwić tarcze firmy Kager

Przynajmniej tyle krzyczeli do Lanosa, a tarcza jest tej samej średnicy

Cytat:
nie jezdze ostro wiec chyba nie ma sensu brac brembo, ale zeby mi sie tansze nie powyginaly jak te co teraz mam

Ja też nie jeździłem ostro i właśnie Brembo dostały bicia po 7 tyś km

Cytat:
2005-12-13 08:39:34, zalmed pisze:
Ja też nie jeździłem ostro i właśnie Brembo dostały bicia po 7 tyś km

Słuchaj, a jak dostały tego bicia? Obie, czy tylko jedna? I czy piasty masz proste? Bo ja walczę już z krzywiącymi się tarczami rok - teraz mam trzeci komplet (właśnie brembo po dwóch kompletach Juridów) i znów bije mi prawa strona. Aczkolwiek mam 5 setek skrzywienia na piaście, więc obstawiam, ze to musi byc przyczyna. Tylko nie mam czasu ani kasy wymienić tej cholernej piasty, żeby się przekonać.

Niestety też prawa.Na starych tarczach też było bicie.Ale leję na to.Sprzedaję samochód i na temat spuściłem wodę.

odswiezam posta , bo nie dostalem odpowiedzi na priva...
Zoltar- co z tymi tarczami , bo mam juz dosc jezdzenia na krzywych , a zblizaja sie swieta , czy dasz rade zalatwic to do czwratku?? jak nie. to nie zalatwiaj , kupie u siebie w grudziadzu , i tam tez wymienie ..

Za ile chcesz kupić komplet ?

Jutro z rana chłopaki podzwonią po hurtowniach.

Tak jak mówiłem Kagery są za około 70 zł/sztuka

Ponoć przyzwoite

sweeper23 - Ty chcesz zmienić tarcze, czy poznać ceny? Bo już 3 tygodnie będzie jak kupujesz.

piotr_ek:
chce zmienic tarcze i to zdecydowanie..
a nie 3 tylko dwa tygodnie bedize w niedziele
cale 2 tygodnie siedze w gdansku i na wekend do grudziadza jade
chcialem kupic w gdansku , ale tu sa po 20 zeta na sztuce drozsze niz w grudziadzu....
i dlatego pytałem bo chcialem za w miere uczciwa kase wymienic jak najszynciej , zoltar podjal temat, dalem mu na privie swoje namiary i czekalem..
bez powodu bym forum nie zasmiecal...
ale najprawdopodobniej jednak w wigilie do poludnia posiedze w grudziadzu w garazu i wymienie...
zoltar:
jak juz je zalatwiles to wezme , a jesli jeszcze nie , to juz nie zalatwiaj ,bo jutro zaraz po pracy mykam do grudziadza i tam kupie i tam wymienie za 76 zeta jakies tam angielskie ( jakas znana firma, ale yapomnialem nazwy) podobno w miare przyzwoite

Lockhead.

Bierz.

Bo droga do Gdańska będzie więcej kosztować, niż to warte