Wesołych Świąt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2006
Dla wszystkich
Piotrek.

dzięki i nawzajemnie

wszystkim Furiatom i "jeszcze" lub "już" nie Furiatom życzę spokojnych, bezproblemowych od strony technicznej, zdrowych, wolnych od roboty świąt

w te swieta pocalujcie kobiete przy szynce... a Ona sie odwdzieczy i na Wielkanoc pocaluje was przy jajku...
pozdro

A to odemnie dla wszystkich Furiatów

Klik

Wesołych Świąt

również sie przyłączam do cieplutkich życzeń...
mam nadzieje że śniegu bedzie tyle żeby każdy był zadowolony

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Podpinam sie pod zyczonka!!!!!Oby ten przyszły rok niebył gorszy niz ten a bedzie dobrze!!!!

Życze wszystkim bogatego mikołaja Świąt spędzonych w ciepłym rodzinnym gronie, sylwestra lepszego niż poprzednie and happy new year

Cytat:
2005-12-21 15:31:40, GR235I3K pisze:
Życze wszystkim bogatego mikołaja

u nos na Ślonsku przyłazi Dzieciontko, a niye żoden Mikołaj

ale tak czy siak fajnie bedzie jak sie cosik pod choinką znajdzie

Wesołych świąt ,dużżżżżo śniegu ,chojnego Mikołaja,dobrych zimówek, wesołego upalania na śniegu

[ wiadomość edytowana przez: JOHYM dnia 2005-12-21 15:36:13 ]

Podpinam sie.Ja rowniez zycze wszystkim Wesołych Świąt,mocka prezentów i ukończenia rozpoczętych planów przy furkach w nowym roku

Cytat:
2005-12-21 15:57:38, HEMIGTX pisze:
ukończenia rozpoczętych planów przy furkach w nowym roku

albo kupna tych co sie chce.....:]

HO HO HO MARY CHRISTAMAS

ja równierz sie podłączam do życzeń ! A pozatym dużo śniegu, ładnych boków, dokonczenia furek ci którzy coś grzebią właśnie. i duzo furius pomysłów!

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-12-21 16:42:46 ]

zebyśmy tylko zdrowi byli i dzwonów zadnych nie mieli.
reszta jakos zleci

To ja też życzę wszystkim Wesołych i Szczęśliwych Swiąt w gronie najbliższych i oby ten nadchodzący rok był lepszy od tego mijającego.

wesołych świat, zdrowia szczęscia barku dzwonów i powodzenia w sporcie i 10mln$ na kontach w szwajcari na drobne wydatki

Ja Wam życze aby te nadchodzące święta pozwolily Wam oderwac sie na chwile od szarej codziennosci, abyscie mogli wylaczyc komurki i odeszli od komputerow, aby Wam i Waszym rodzinom pozwolily one na to by czerpac radosc z tego magicznego okresu. Życze Wam abyscie byli zadowoleni z rodzinnego spedzenia czasu i żeby Mikolaj był u Was i spelnil Wasze oczekiwania

A teraz zeby nie bylo zbyt milo i oficjalnie to zycze Wam takze 2s do 100, nie zamarzajacych zamkow, obfitosci sniegu do zapinania bokow, wodki browara wina i whisky w ilosciach powodujacych utraty przytomnosci, lasek gotowych zadowalac Was 30 razy dziennie w dziwnych miejscach i wszelakich pozycjach, samych pierwszych miejsc ( zarowno na wyscigach jak i konkursach literackich ) pelnego baka gazoliny, policjantow ktorzy sa slepi,glusi i do tego sa gejami i tyle kasiuty zebyscie musieli kombinowac jak to zrobic zeby miesiecznie procentow na Waszych kontach roslo nie wiecej niz 1 mld nowych zlotych

ssssssspelnienia marzen i takich tam

a sobie zycze zebym szybko dostal film ze swojego przejazdu z kryterium

najlepszego ;]