[jubileusz] 5 lat Listy dyskusyjnej FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
nasz "starszy brat" lista dyskusyjna FSO dawniej zwana "FSO Lotnisko" obchodzi w tym roku swoje 5-lecie

Składając gratulację za tak długą wytrwałość, życzę conajmniej kolejnych 5 lat

I kilka słów od Macio z Krakowa:

Jesteśmy grupą skupioną wokół listy dyskusyjnej (mailowej) poświęconej duzemu fiatowi i polonezowi oraz podobnym wynalazkom z epoki.
Grupa ma dosyć kameralny charakter zważywszy popularność i rozmach przedsięwzięcia FSO Autoklub Ale ma swoja specyfikę a w dodatku mamy wspólnych członków z których na FSO AK udzielają sie m.in. znani wam na pewno Adamus, GDA, Kajetan, Adrian czy Kosa.
Ale wielu z nas równolegle obserwuje forum i sprawy AK pozostając jednocześnie podporą naszej grupy.

Głównym powodem zamieszcenia tego postu jest to że w nocy z 28 na 29 marca obchodzimy 5 rocznice powstania. W związku z tym - oprócz tego ze chcemy sie tym faktem pochwalić - zapraszamy również do zajrzenia do nas
Oczywiście jeżeli ktoś ma dość samozaparcia żeby czytać codziennie po kilkanasie maili z grupy. To nie jest forum! Trzeba się wciągnąć i trwać konsekwentnie żeby byc na bierzaco
Do tej pory wymineiliśmy ok 56 tysięcy maili i wielu z nas wszystkie je ma w swojej skrzynce konsekwentnie od początku udziału w przedsięwzięciu

Jakieś 2 tygodnie temu przenieśliśmy się na nowy serwer obsługujący całość przedsięwzięcia i pod adresem http://fiat125p.megahost.pl znajduje się zalążek strony i informacja
jak się ewentualnie zapisać.

Zapraszamy
--
Pozdrawiam - Macio z Krakowa

hm.. piec lat, to robi wrazenie. ja to jeszcze mlody jestem, a jak powstawalo lotnisko to pewnie wlasnie kupowalem najwieksza motoryzacyjna tragedie mojego zycia. uklony i szacunek, pagan.

Swieta prawde pisze Macio
Lista trwa i trwac bedzie - z okazji urodzin "100 lat!".
Mam nadzieje, ze wspolpraca z FSO AK bedzie sie zaciesniala.

Pozdrawiam
Adamus

ja wam tylko wspolczuje dostawac tyle mejli, hehe!