Reklama PZU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie widziałem w TV reklamę PZU. Jest tam pokazane rozkraczone w polu ESPERO !!! Jak to tak!!! Przecież to nezawodny sprzęt (z małyni wyjątkami).
Normalnie rozbroiła mnie a reklama. Tak nie można szkalować naszej marki.
Tylko patrzec jak ceny esperaków polecą drastycznie w dół.

[ wiadomość edytowana przez: dudek dnia 2005-11-10 23:37:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: dudek dnia 2005-11-10 23:41:37 ]

I tu się zgadzam. Rok temu kupiłem i chcę sprzedać przynajmniej z dwukrotnym zyskiem, a takie coś zbija mnie cenę.

Cytat:
2005-11-10 23:25:50, dudek pisze:
Właśnie widziałem w TV reklamę PZU. Jest tam pokazane rozkraczone w polu ESPERO !!! Jak to tak!!! Przecież to nezawodny sprzęt (z małyni wyjątkami). Normalnie rozbroiła mnie a reklama.

Dokładnie, też widziałem, najpierw jakiś koleś odjeżdża z pistoletem i wężem dystrybutura, ok - głupota ludzka, potem maluch w fontannie, ok - glupota ludzka, a na koniec espero, ktore stoi na drodze zdechnięte. To musi być jakiś podstęp espero się nie psuje - przynajniej nie na tyle by nie móc odjechać o własanych siłach...

o ile dobrze widziałem ten espero ma blachy z Lublina LU 9.....
to tak jak mój, czyżby jakieś proroctwo?

Cytat:
2005-11-11 00:42:45, Michal-500 pisze:
To musi być jakiś podstęp espero się nie psuje - przynajniej nie na tyle by nie móc odjechać o własanych siłach...

No chyba że padnie Ci czujnik Halla albo diody w alternatorze

przeciez nie mogli wstawic np. tojoty - one się niepsują oczywista w swiatku reklam bazujacym na obiegowych i wyswiechtanych stereotypach No coż PZU to także taki stereotyp kojarzacy sie nie wiedzieć czemu z solidnoscia i niezawodnoscią więc i ich reklamy są beznadziejnie prostackie...głupia reklama w głupiej stacji TV i tyle za nasze składki niestety.

Tez ją widziałem i jestem zbulwersowany.
Ale to było pewnie przerejestrowane Espero Navi' ego- nie miał znaczka

Witam
Tez widziaem reklame z Esperem. Moge tylko powiedzieć to byla pulapka nigdy nie widziaem zepsutego Espera.

pozdrawiam
markus

mnie też ta reklama wkurzyła, ale co mieli wybrać, chyba syrene 105, espero było dla nich wygodne, auto nie produkowane od 7 lat, firma nie istnieje, nikt ich nie zaskarży że mu markę psują, no chyba że klubowicze

Cytat:
2005-11-11 17:15:02, Esperynek pisze:
Tez ją widziałem i jestem zbulwersowany. Ale to było pewnie przerejestrowane Espero Navi' ego- nie miał znaczka

Oj Esperynek...
Jak już zadałeś sobie tyle trudu, żeby sprawdzić, że nie mam znaczka mógłbyś też zauważyć, że kolor mam inny. A ten esperak to pewnie Cezara. Po kołpakach poznałem. A i z PZU kol Cezary ma coś niecoś wspólnego.

Cytat:
2005-11-12 15:18:59, markus pisze:
.... Moge tylko powiedzieć to byla pulapka nigdy nie widziaem zepsutego Espera.

Navi- zajefajny tekst na stronę główną dałeś

a widzieliście co się "popsuło"?
jest to bardzo szybka migawka ale widzać że chyba wystrzelił korek na chłodnicy którego Espero nie posiada, no chyba że 1.5 bo 1.8 i 2.0 nie mają.

Cytat:
2005-11-20 22:24:10, dudek pisze:
a widzieliście co się "popsuło"? jest to bardzo szybka migawka ale widzać że chyba wystrzelił korek na chłodnicy którego Espero nie posiada, no chyba że 1.5 bo 1.8 i 2.0 nie mają.

Wszystkie espera maja ta samo chlodnice - bez korka

A może tej pani pękła chłodnica?

E tam. Włożyliświece dymną do silnika.
Ekipy kręcące reklamy maja to do siebie, że nawet w najprostszych przypadkach muszą zrobić cos "od dupy strony" bo wtedy kasa leci od firmy za "efekty specjalne". Czyli nawej jakby chcieli sfilmowac samochód na kapciu to nie spuszczą powietrza z koła tylko zbudują specjalny odlew z betonu który bedzie udawał oponę bez powietrza.

mało ogladam telewizje i niewidziałem tej reklamyale chyba zaczne ogladac bo to co oni robia to juz lekka przesada??

Tes mnie ta reklama dobiła....
Ale jest na to Jedno wytłumaczenie - Prowadziła Kobieta, zapomniała że poza pierwszym biegiem są jeszcze cztery inne i do tego nie była to klubowiczka.....

A poza tym to tylko PZU....

Ja się pocieszam że to był 1.5 bo 20 się nie psują.
Rozpoznałem po obudowie silnika której 2.0 i 1.8 nie mają

a się podniecacie reklama to reklama dopisze sie do niej że niestety nie jest to klubowiczka espero.of.pl i dlatego się posiuło autko