Www.ebay.de

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słuchajcie!! Poszukuje osoby z mozliwością licytowania i dokonywania zakupów na niemieckim Ebaju;] Sprawa dość PILNA;]

Byłbym wdzięczny za szybka pomoc i podjęcie licytacji w moim imieniu....Pokrywam wszelkie z tym związane koszty (łacznie z zakupionym przedmiotem )

Jak pilna sprawa....
5 minut..2 dni..czy tydzien...
Moge złapac kuzna z kartofladni..i ci wylicytuje co chcesz...

Teraz powoli. W gruncie rzeczy aukcja kończy się za 8 dni;/ Złapałem kontakt z kolesiem i próbuje cos wyłuskac poza ebayem;]......Zobaczymy co napisze. jak cos będe się odzywał;]

Hehe;] Kartoflandia;]

kartoflandia, niezly lol

ja ja folkswagen, cfaj zylinder, fafluchte szwajne

ZTCW moj bracki ma konto

Lapek

P.S. A duzy problem jest zalozyc swoje konto? Pytam bo nie wiem

toc wystarczy na polskim zalozyc, mozesz kupowac na wszystkich ibejach wtedy

Fszystko piknie ładnie. Ja niestety na koncie nie trzymam ojro i tu zaczynają się schody;/

ale mozesz w banku zrobic przelew na zachodnie konto

Hmmm, sam już nie wiem....Mniejsza z tym;] Dokonałem transakcji poza ebajem;] Hehe;]

I'm happy now

Cytat:
2005-12-28 17:06:31, simon_pg pisze:
Fszystko piknie ładnie. Ja niestety na koncie nie trzymam ojro i tu zaczynają się schody;/

i od tego jest paypal, wyrabiasz sobie netKarte lub ekarte (Multibank lub mbank) i płacisz. proste skuteczne i bezpieczne.

Trzeba jeszcze pracowac w takich godzinach by móc sobie takie cos załatwić, a z drugiej strony po co mi karta taka na jeden zakup;]?? Mam nadzieję, juz tylko, że moja transakcja przebiegnie pomyślnie...........

Wkrótce szczegóły;]

Cytat:
2005-12-28 21:48:29, simon_pg pisze:
Trzeba jeszcze pracowac w takich godzinach by móc sobie takie cos załatwić, a z drugiej strony po co mi karta taka na jeden zakup;]?? Mam nadzieję, juz tylko, że moja transakcja przebiegnie pomyślnie........... Wkrótce szczegóły;]

jeden zakup?? to tak jak bys powiedzial po co mi wiecej niz jeden browar nigdy nie konczy sie na jednej transakcji, karta sie przyda, to jest przyszłosc, a 10 pln wydane to chyba niewielki pieniadz.

No to mozesz pochwalic sie co kupiles

NIET;]