| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Aliszer HF MEMBER Polonez Kombi 1.6 MPi Pruszków | 2006-03-15 21:46:31 Witam
Założyłem ten temat ponieważ najdalej za tydzień mam zamiar wymienić w Accencie większość płynów, pasków, świece itp. Jest to konieczność ponieważ poprzedni właściciel ( który jeździł autkiem niecały rok ) nie miał pojęcia kiedy i co było wymieniane. Stąd moje pytanie, co WY macie w swoich Accentach i jakie materiały polecacie (oleje, świece itp. ) Póki co zdecydowałem się jedynie na olej półsyntetyczny Mobil 1 10W40 za namową kolegi ( któremu się oberwie jakby co )który kosztował mnie 96 zł.
Mam drobny problem ze świecami ponieważ te zalecane - NGK BKR5ES-11 są trudno dostępne a nie za bardzo wiem jakie inne świece wsadzić do autka żeby mu się nie pogorszyło. Z góry dziękuje za wszelkie informacje, porady i wypowiedzi Pozdrawiam Aliszer |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-03-17 07:21:58 mieszkając blisko wawy masz problem ze znależieniem świec, jedż do nora auto, ja tam w weekend kupilem bkr z tym że 6e zestaw v-line 28 za 59.99zł. i to jest rozsądna cena, mam paragon gwarancję,
na allegro tez znajdziesz taniej, ale trzeba czeakac itd itp. |