[S] espero 1,8 CDI -części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam espero z 95r. na części
auto pochodzi z angli więc jest mniej zużyte niż nasze krajowe
przebieg 80tyś.mil

co komu potrzeba? proszę pisać lub dzwonić 502092084

Ile chcesz za jeden pas bezwładnosciowy? potrzebuje jeden tylny,lewy.

Ludzie.. zajrzyjcie w profil michała16v on ma w starym kadecie i rekordzie silniki 2.0 16v

Witam potrzebowłabym kolumne kierownicza bez kierownicy pod warunkiem ze jestregulowana razem z plastikami 3 sztuki moze byc bez stacujki jakie koszta Pozdrawiamn Marcin

3 KOLUMNY POTRZEBYJESZ? bo mam regulowaną ale jedną

kolumne jedna ale 3 plastiki które sa dookoła kolumny 1 z góry
2 od dołu

Więc ja potrzebuję osłonę lusterka zewnętrznego lewego (rok 95 więc powinna to być stara wersja), sprężynę zawieszenia tylnego oraz klapkę wlewu paliwa jeżeli nie jest zaatakowana przez korozję.

lusterko lewe manual,prawe elektryczne-tylko w całości
sprężynę mam a klapka?- jutro sprawdzę stan techniczny

czym widocznym różni się espero przed/po 95r.?

Cytat:
2005-11-01 21:40:06, michał16v pisze:
lusterko lewe manual,prawe elektryczne-tylko w całości sprężynę mam a klapka?- jutro sprawdzę stan techniczny czym widocznym różni się espero przed/po 95r.?

to chyba mozna zaliczyc do niuansow w espero?ktos widzial manualne lusterko?

to w ogole jakas paranoja..bo jesli to jest anglik..to raczej prawe powinno byc manualne tak czy owak..dla samej obudowy ja bym kupowal na miejscu potrzebujacego..szczegolnie ze za manual to cena powinna byc znaczaco nizsza

Narazie wstrzymuje sie z kupnem pasa.

prosze wybaczyć ale na SMS nie odpowiadam--nie lubię tej formy komunikacji-bo w 2słowach niewiele mozna opisać

Cytat:
2005-11-01 22:12:16, iampinki pisze:
to chyba mozna zaliczyc do niuansow w espero?ktos widzial manualne lusterko?

Były w wersji GL, która w PL nie była nigdy oferowana.

A ja mam pytanko czy jest siłownik otwierania zdalnego tylnej klapy?

Witaj!
I ja zapytam. Masz może komplet chlapaczy (przód i tył)? Szukam od dłuższego czasu.
Potrzebowałbym też siłownik zamka klapki wlewu paliwa.
No i fotel kierowcy by się przydał (angielskiego kierowcy).

[ wiadomość edytowana przez: Pietrek65 dnia 2005-11-02 18:21:36 ]

pietrek..tak szukasz tych chlapaczy i szukasz..a na allegro jest jakas firma ktora produkuje chlapacze i chwala sie ze sa idealnie dopasowane np tutaj nie zastanawiales sie nad takim rozwiazaniem?

to wersja z pełną elektryką,
klimą ,
abs,
halogeny,
poduszka powietrzna
lusterko lewe jest z innego modelu bo anglik dziką zwierzynę lusterkiem potraktował jest dlatego ręczne
chlapacze są wszystkie całe
c.zamek klapy jest
foteli już nie mam tylko kanapa z rękawem na narty/fajny welur(kpl za 100zł)
do klapy też jest siłownik tylko zastanawiam sie czy by u siebie takiego bajeru nie założyć

czy na klimę jest wogóle zapotrzebowanie

ceny na privImage Hosted by ImageShack.us">[IMG]http://Image Hosted by ImageShack.us[/IMG

Cytat:
2005-11-02 18:29:50, qbaj pisze:
pietrek..tak szukasz tych chlapaczy i szukasz..a na allegro jest jakas firma ktora produkuje chlapacze i chwala sie ze sa idealnie dopasowane np tutaj nie zastanawiales sie nad takim rozwiazaniem?

Widziałem tą ofertę już wcześniej ale nie rozumiem, czy on chce 25 za sztukę (jeden chlapacz), czy za dwie.

A ciężko zapytowywnąć gościa?

Już zapytownołem michała i czekam na odpowiedź bo co orginał to orginał

Cytat:
2005-11-01 22:25:18, qbaj pisze:
dla samej obudowy ja bym kupowal na miejscu potrzebujacego..

Ale po co Przecież obudowa starego typu kosztuje w sklepie 20 zł... Wiem bo już ze 3 połamałem