[K] Lampe soczewkowa do Omegi B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak samo jak w temacie, kupie lampe soczewkowa do omegi b lewa. Tylko i wylacznie oryginalna Hella - zadnych depo !!!!!
Moze byc w 100% sprawna lub uszkodzona (potrzebuje lustro z calymi zaczepami od regulacji - moga byc polamane zaczepy zewnetrzne od obudowy, pekniete szklo itp itd )

pozdrawiam
krzysiek

[ wiadomość edytowana przez: misiek71 dnia 2005-11-25 23:20:00 ]

...

...

na 100% znajdziesz w dobrej cenie w Auto Opel w Porcie we Wrocławiu. Wiazd od strony więzienia...w prawo i cały czas do konca...

savvy

tam chyba nie kupisz ,mój kolega jest właścicielem.poluje od pół roku na te lampy...

Juz nieaktualne

Cytat:
tam chyba nie kupisz

na pewno nie kupisz byłem nie mają, na giełdzie w lubiniu miał gościu heli po 300 pln sztuka (niestety pourywane 2 mocowania), tez poszukuję kompletu.

Hmm- gdy szukałem swoich, prawda że ponad rok temu, to w Gliwicach znalazłem ze trzy chyba używane (o Depo nie wspominam, bo tego to od ch..ja).

Może ktoś z tamtych regionów, bywający na giełdzie przy okazji zerknąłby?

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

jeżeli ktoś by reflektował to moge załatwic nowe po550zł
oczywiście Hella
Pozdrawiam

ja reflektujejeśli cena za dwie sztuki i są to reflektory soczewkowe helli,na bank biore

Drogi Marku chętnie ale to cena za sztuke, a propos słyszałem że w tej cenie Depo na giełdzie w Gliwicach chodzą

oczywiście za 2 sztuki 550(depo)

Gadu gadu, a mnie nikt nie zapytał czy mam, a mam.

We wrocku depo po 250 szt.
Były ostatnio hella za 500zł poszedłem porównać z depo czy nie od anglika przyszedł handlarz i łyknął myslałem że mnie szlag trafi zaczepy były całe stan niezły a szkoda gadać

Cytat:
2005-12-20 20:38:35, robert1x pisze:
...poszedłem porównać z depo czy nie od anglika ...

Jeżeli na szybie da się namierzyć oznaczenia, to można kierować się strzałką:

Edit: Mam nadzieję, że to jest uniwersalne info - obecnie mogę tylko na moim pontonie sprawdzić: i zgadza się.
Edit 2: Opis kolejnego nr (kraju) przy E - patrz post nowszy.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2005-12-26 23:21:39 ]

Dzięki PROWO za info drugi raz mi nie sprzatną sprzed nosa

Cytat:
2005-12-17 20:21:39, Mariosomegos pisze:

Cena Mariosomegos a nie się chwalisz że masz

Cytat:

Wysłałem m@jla, wiadomość na priv a ty nic i teraz piszesz że nikt się nie pytał i na dodatek mówisz że masz, no nie zaraz mnie trafi, to ja wdzwaniam po handlarzach od 2 tygodni. ceny średnie:
depo za komplet- nowe 500PLN, używki 400PLN, hella nówki 1100PLN, używki 700 PLN

u nas na pchlim targu były dwa reflektory od omegi C za 200zł komplet. Całe, nie uszkodzone. Pojechałem tylko sprawdzic w TIS czy nie sa przypadkiem od anglika. Po powrocie żałowałem że nie wziełem ich od razu. Facet zdążył je sprzedać

moge prosić o wyjaśnienie zagadnienia lamp od anglika-ich oznaczenie, wzwiązku z poprzednimi postami. Nie bardzo rozumiem po czym rozpoznać angola, są strzałki i co z nimi