| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-12-24 04:30:26 Temat chyba oddaje cały sens mojego (i chyba nie tylko mojego) problemu. Mam dziesiątki płyt na które sukcesywnie wypalałem zawartość mojego malutkiego HDD jak tylko zaczynało brakować spejsu. Problem pojawia się gdy próbuje coś na nich znaleźć, szczególnie jeśli to jest coś małego np. krótki filmik czy zdjęcie. Czy ktoś był już na tyle mądry i wymyślił jakiś prgram, który po przepuszczeniu przez niego płyty zapisze sobie liste plików na niej obecnych i potem będzie można go użyć do wyszukania tego co akurat potrzebne? Np. wpisuje " *duen*.wmv " i dostaje liste znależionych plików wraz z wskazaniem na której płycie (nazwa ofcoz nadana przeze mnie) się one znajdują. Jest takie sprytne coś? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2005-12-24 14:45:59 jest używam go a raczej używałem bo teraz nie mam czasu na wgrywanie nowych płytek, ale bardzo dobra rzecz
Where is it? wpiszesz w google albo w emulu to znajdziesz napewno...śmieszna nazwa ale program bardzo dobry |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2005-12-24 14:51:07 rowniez polecam where is it. |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-12-24 15:08:34 THX, już ciungne . BTW - ma ktoś coś do "usprawnienia" tego? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2005-12-24 20:12:28 a co tam chcesz usprawniać?? dawno nie instalowałem nowej wersji a moje jest 3.01 więc nie wiem co teraz jest w nowych, ale moja jest po PL i wszystko ładnie i czytelnie oczywiście z crakiem ![]() |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-12-30 03:22:16
No właśnie . PL mi do szczęścia potrzbny tak bardzo nie jest ale to co ściągnąłem ma nr 3.70 i pisali przy tym cos ze 30 dzionków podziała zanim powie spier***aj więc jak byś mógł podesłać mi swoją wersje wraz ze wszystkimi "dobrodziejstwami" to byłbym dźwięczny .
(race_d(maupa)fiat-furious.pl - z góry thx) |