[s] opony zimowe Kormoran Snowpro 135/70R13 - 2szt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. 2 sztuki 135/70R13. bieznik od 5,5 do 6,5mm. na felgach od kanta (felgi raczej na smietnik ale nie chce mi sie juz tego zdejmowac).

cena 60zł/szt.

bieznik wyglada tak

najwazniejsze - DOT...wiec ile maja lat

kupowane w zeszlym roku jako nowe z opony.com (po 113zł / szt) bodajze. wiec som swieze i mientkie. musialbym zlookac dokladnie na nich date produkcji

jak wysyłka wchodzi w gre i razem będzie to w sensowenj cenie to biore

musialbym podjechac z tym do wulkanizacji i wywalic te sparciałe i zdechle felgi, wtedy mysle ze obie oponki zmieszcza sie w 10kg i wysylka bedzie 16zł priorytet

Cytat:
2005-12-27 21:14:56, ZoLt4R pisze:
(...) na felgach od kanta (felgi raczej na smietnik ale nie chce mi sie juz tego zdejmowac). (...)

Ja Ci qrwa dam śmietnik - Komandos za dwie dla wuja Rejsa musi być. Wypożyczenie miałeś freebie ale jak podnosisz sobie nimi wartość opon to już za dużo . Zapomniałeś dodać, że tam jeszcze dętki siedzą, a wszystko złożone w ZR Racing oddział Bydzia .

nie podniecaj sie rejs bo ci cisnienie skoczy

przy wplacie na konto wysylka priorytetem 16 zł (bez felg)

130 z wysyłką i je biore? Co ty na to??

mozemy sie tak ugadac , podjade zaraz do wulkanizacji zdjac je z felg w takim razie

napisz mi na gg nr konta i dane do przelewu

poszlo privem

ehh........sam bym je lyknal

sorka ze tak zwlekam z przelewem ale zabiegany jestem, kase wysyłam jutro więc pewnie gdzies w nowym roku dotrze

spox, opony juz sa spakowane

Oddawaj fele!!