Kluczyk do zaworów DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam panów,

potrzebuje kluczyk do wyciagania płytek zaworowych w silnikach dohc. zalezy mi na kluczyku trwalym a nie z jakiegoś aluminium. dajcie znać kto ma do czegoś takiego dostęp.

P.S

dziekuje bullitowi, buksonowi i ser-u za dotychczasowa regulacje zaworkow w moim i kiejstuta silniku.

w koncu potrzebny jest nam wlasny kluczyk

POZDZRAWIAM

Cytat:
2005-12-29 02:37:15, karbo pisze:
witam panów, potrzebuje kluczyk do wyciagania płytek zaworowych w silnikach dohc. zalezy mi na kluczyku trwalym a nie z jakiegoś aluminium. dajcie znać kto ma do czegoś takiego dostęp. P.S dziekuje bullitowi, buksonowi i ser-u za dotychczasowa regulacje zaworkow w moim i kiejstuta silniku. w koncu potrzebny jest nam wlasny kluczyk POZDZRAWIAM

w intercars'ie mają ale cena zdaje sie powyżej 200zł(niepamiętam,pytałem przed wakacjami...)

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

A jak taki kluczyk sie nazywa profesjonalnie ?
Zebym mogl popytac i znalezc

Cytat:
2005-12-30 15:02:38, felga pisze:
A jak taki kluczyk sie nazywa profesjonalnie ? Zebym mogl popytac i znalezc

DUZY SRUBOKRET (moze byc srubowkret jak kto woli)
jakas wymyslna podkladka.
i jazda

witam,

ja chce cos porzadnego i profesjonalnego, nie mam zamiaru charatac szklanek, wałków rozrządu ani głowiczki.

co do nazwy to nie mam pojecia, poprostu klucz do wyjmowania płytek zaworoych w silkach OHC I DOHC fiata.

pozdrawiam

Cytat:
2005-12-30 17:21:04, karbo pisze:
witam, ja chce cos porzadnego i profesjonalnego, nie mam zamiaru charatac szklanek, wałków rozrządu ani głowiczki. co do nazwy to nie mam pojecia, poprostu klucz do wyjmowania płytek zaworoych w silkach OHC I DOHC fiata. pozdrawiam

a kto tu mowi o jakims rysowaniu??
jak sie nie umie to sie za to nie zabiera

a klucz pewnie kupisz w eromotofanie czy innym sklepie... np intercarsie jak mowil mar

bez urazy, ale dla mnie regulowanie zaworów śrobokrętem to czysta partyzantka i wolę to robić specjalistycznymi przyżądami.

pozdrawiam.

Cytat:
2005-12-30 18:45:52, karbo pisze:
bez urazy, ale dla mnie regulowanie zaworów śrobokrętem to czysta partyzantka i wolę to robić specjalistycznymi przyżądami. pozdrawiam.

ja tam sie nie urazam nie martw sie
trza byc furious i tyle

PG pisze:

"jak sie nie umie to sie za to nie zabiera "
Hmmm, gdyby tak było dalej mieszkalibyśmy w jaskiniach i jedli surowe mięso
Ktos kiedyś po raz pierwszy zbudowął jednak dom i roznicił ogień.
Wniosek - zawsze musi kiedyś być pierwszy raz, także z zaworami. Tego się nie umie od poczęcia

"jakas wymyslna podkladka. "
Wrzuć fotki lub rysunki Twojej podkładki jeśli mozemy poprosić.
Może to dobry pomysł

pg ja też robie podobnie jak Ty,dwa śrubokręty,jednym ładnie szklaneczke w dół,a drugim delikatnie płytke wydłubujemy...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-01-02 17:53:22, mar125 pisze:
pg ja też robie podobnie jak Ty,dwa śrubokręty,jednym ładnie szklaneczke w dół,a drugim delikatnie płytke wydłubujemy...

ale wiesz mar my to takie jaskiniowce jestesmy