| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
e36kompakt Warszawa | 2005-12-05 20:45:56 może niezaczęsto odwiedzam empiki ale znalazłem 1szy numer polski o bejcach a w nim napray, tuningi, promocje itp, cacy zilustrowany, mega fotki i najważniejsze wreszcie nie po niemiecku oto okładka-pierwszy polski magazyn bmw-1XII2005 |
Marek_bmwe30 Łódź | 2005-12-05 23:55:25 Cześć
Wiedziałem już o tym wcześniej, ale nie wierzyłem że to wyjdzie. Pierwszy był 'VW trends'(październik), potem 'BMW trends'(listopad), a mają jeszcze być Opel, Ford i Mercedes. Ciekawe ile numerów wydadzą.
Z prasy to o BMW jeszcze dzisiaj znalazłem "Performance BMW" i "BMW Car", a na pewno jest tego więcej, zwłaszcza po niemiecku (katalogi z tail'ami i coś w rodzaju gratki, bo widziałem) bo tamte dwa to po angielsku (mnie pasuje, dojcz werzjon auch )
A ciekawi mnie czy jest coś w formacie e-gazeta? Bo to by było bardzo wygodne
Chciałem cię bracie spytać czy kupiłeś to pismo, bo ciekawi mnie czy warto; czy są opisane dobrze jakieś naprawy, starsze modele takie jak E30, E34, E32, E31, E36 czy tylko kolorowe zdjęcia i skrótowe, nic właściwie nie mówiące opisy najnowszych modeli. Jestem właściwie koneserem polskich czasopism motoryzacyjnych, od właściwie równych dziesięciu lat (1996) zbieram roczniki różnych ciekawych pism i publikacji. Są to pierwsze Auto-światy, Auto-sukcesy, światy motocykli (najwartościowsze) oraz różne "rodzynki" czyli książki, publikacje i opracowania dotyczące napraw i usprawnień starszych motocykli i samochodów. Jest wśród tego nawet kilka (może ze dwadzieścia) artykułów o starszych BMW. Obecnie zacząłem zbierać e-booki, a książek napraw do swojej beemki to mam trzy różne (w tym jedna po węgiersku!). Widzisz bracie moją chorobę psychiczną i silne odbicia, i właśnie ze względu na to chciałbym wiedzić czy warto dołączyć wspomniane przez ciebie pismo do kolekcji.
Parę linków: undefinedCzasopisma "... Trends" |
Miro600V BMW Head Moderator BMW E46 325Ci coupe ... The City of Sin | 2005-12-20 22:16:37 Hmmm... Niema nawet wzmianki o naszym klubie, a o innych jest. Są nawet do nich linki.
Acha, o tym serwisie za 122 zł to pisałem już kiedyś w jednym z wątków. Chyba tym o naklejkach klubkowych...
[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2005-12-21 08:10:46 ] |
MarchewGSI BMW Friend Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2006-01-07 00:47:39 No ja tam tego nie czytalem i chyba nie bede bo nie kupie tego.
Wole sobie w necie poszukac czegos i dla mnie jest tak lepiej. Jak nie mialem stalego lacza to kupowalem gazety ale teraz...? Sami powiedzcie ze w sieci jest duzo wiecej i taniej
PS moze znacie jakies strony o BMW ale ciekawe. Ja znalazlem ostatnio klub z Torunia to niedaleko mnie. Jedna knajpa w Ilawie (warm-mazur) czyli u mnie robi zloty na poczatek i koniec sezonu. Na fotkach widac ze wesolo bylo. Moze jakis zlocik klubowy BMW Auto Klub...? Chyba chlopaki z Torunia by sie nie pogniewali ![]() |
Marek_bmwe30 Łódź | 2006-01-07 16:44:13 Jak już znalazłeś strone chłopaków z Torunia to pokop w linkach.
A na teraz może to: www.e36.de albo to: http://www.bmw-syndikat.de/Club/ |