MotoNews.pl
2 Liczniki z obrotkiem do MK7 1,3 1997r (128802/45) - NT

Liczniki z obrotkiem do MK7 1,3 1997r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem wiem temat był już kilkukrotenie wałkowany, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż wiem że mogę bez problemu podpiąć liczniki z obrotkiem, (temat na forum Bzikol'a, oraz konsultacja z tymże kolegą ) ale....

... czy kupując licznik np. na allegro muszę mieć na względzie występujące kontrolki w moim autku czy domyślnie są wszystkie i są lub nie wykorzystywane. Chodzi mi o to czy jak w moim autku jest ABS i AirBag to na wszystkich licznikach bede miał do nich kontrolki. Bo u mnie jest spora czesc lampek w miejscu obrotomierza na atrapce i zastanawiam sie gdzie mieszcza się one w wersji z obrotkiem.

ufff..... to by było na tyle

nie musisz sie tym przejmowac, w wersji z obrotomierzem sa one pod zegarami tam gdzie masz licznik dzienny, bea dobrze działac

Dzieki wielkie to jak tylko skołuje blaszki do mocowania kokpitu zamawiam zegary.

dokładnie tak, jak mówi fryszard - ja też zmieniałem licznik (mój MKVII 1,3 CL, a licznik mam z 1,6 16 V ) i wszystko działa!!!

jak pisza poprzednicy, przkladaj.. powinno od razu dzialac. wazne jest tylko aby benzyna do benzyny a diesel do diesla.

bedzie chodzic wszystko jedynie możesz nie mieć żaróweczek w tych miejscach no chyba że kupujesz nówkę zegary ale w uzywkach nie wszystkie są wiem bo trochę mi się przewinęło prze łapki a tak OT to może chcesz białe zegary bo mam na zbyciu???

Cytat:
2006-01-03 21:10:45, Javka pisze:
bedzie chodzic wszystko jedynie możesz nie mieć żaróweczek w tych miejscach no chyba że kupujesz nówkę zegary ale w uzywkach nie wszystkie są wiem bo trochę mi się przewinęło prze łapki a tak OT to może chcesz białe zegary bo mam na zbyciu???

napisz mi na maila ile byś za nie chciał i czy masz może te blaszki co mocują deske rozdzielcza?? Bo bez tego to nawet nie zaczynam demontażu.
Mój mail to macbag@wp.pl