Pomocy Tylnie światła do Omegi A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko czy istnieje w polsce możliwość kupienia świateł typu Lexus do Omegi A sedan? Jeśli tak to gdzie i za ile?
Po drugie w Galeri w zakładce tuning na pierwszej stronie jest zdjęcie Omegi A na śniegu, ma ona zajebiste lampy z tyłu czy idzie moze gdzieś takie kupić? Z góry dzięki
Pozdrawiam

galeria to wiem gdzie ale zakładka tuning? tam to widzę senatora, malucha, ale omegi z tymi światłami to nie, podaj autora

a już wiem gdzie, na stronce LOB

szukaj na ebay, bylo kiedys i poszlo chyba za 40 ojro

pozdrawiam

dżizas - lampy lexus look do omegi?? toż to zakrawa o zboczenie jakieś straszne.... litości

a jeśli jednak chcesz i nie znajdziesz, to proponuję zrobić je sobie samemu - kawałek cienkiej plexi, światła tylne od żuka, albo jakiejś przyczepy kempingowej, troche sreberka od czekolady, troche podłubiesz i zrobisz...

będzie pięknie , a tak na poważnie to jeszcze nigdzie (na szczęście) nie widziałem takich lamp, ani w sprzedaży, ani już na samochodzie!!

No prosze cie! Dziadowskie lexusy do omegi.Jeżeli chcesz tuningować ome to tylko takie lampy,żadne inne:

bardzo ładne lampy (czyściutkie i prawie nowiutkie ) widziałem na allegro. ich koszt to 75 pln trzebaby je troszkę przyciemnić bo są bardzo pomarańczowe.
koszt takich stuningowanych, czarnych lub białych to wydatek ok 100 pln.

Cytat:
2006-01-03 20:49:39, katanos pisze:
bardzo ładne lampy (czyściutkie i prawie nowiutkie ) widziałem na allegro. ich koszt to 75 pln trzebaby je troszkę przyciemnić bo są bardzo pomarańczowe.

Przecież to są zwykłe lampy od starej A.

Cytat:
koszt takich stuningowanych, czarnych lub białych to wydatek ok 100 pln.

ale że co?
beda wyglądać tak jak pomalowane kredka na ciemno lub biało??Czy przezroczyste jak te poniżej?

pozdrawiam

Seba takich lamp właśnie szukam nie chcesz ich może sprzedać
Może wiesz gdzie takie cacka kupić?